Головна Новини Світ Туреччина Путін прилетить до Туреччини на зустріч з Ердоганом: турецькі ЗМІ назвали дату
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін прилетить до Туреччини на зустріч з Ердоганом: турецькі ЗМІ назвали дату

Президент Росії Володимир Путін зустрінеться з лідером Туреччини Реджепом Ердоганом.

21 січня 2024, 09:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Ердоган найближчими тижнями очікує прийняти в Анкарі російського диктатора Володимира Путіна, а також його союзника лідера Ірану Ібрагіма Раїсі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на турецьке видання Türkiye.

Путін прилетить до Туреччини на зустріч з Ердоганом: турецькі ЗМІ назвали дату

Реджеп Ердоган та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Турецьке видання пише, що Ердоган готується прийняти "важливих гостей". У кінці січня до Туреччини прилетить президент Ірану Ібрагім Раїсі, тоді як на Путіна слід очікувати у лютому.

"Очікується, що 24 січня до Туреччини прибуде президент Ірану Ібрагім Раїсі, який відклав свій візит через теракт у місті Керман, а 12 лютого – президент Росії Володимир Путін", — зазначили у виданні Türkiye з посиланням на дипломатичні джерела.

Щодо мети візиту Володимира Путіна до Туреччини та можливих тем для переговорів турецька газета не вказує. Однак детально повідомила про зустріч з Ібрагімом Раїсі. 

Між лідерами Ірану та Туреччини буде підписано 10 угод, а основна тема зустрічі стане домовленість про продовження спільної боротьби проти "терористичних організацій" на спільному 530-кілометровому кордоні між країнами. Особливу увагу виділенні двом організаціям — "Робітнича партія Курдистану", яка визнана терористичною в Туреччині, а також її продовженням в Ірані, "Партією вільного життя в Курдистані".

Інші угоди будуть зосередженні у сфері культури, науки, транспорту, торгівлі та економіки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Туреччина, яка входить до НАТО блокує подаровані Великою Британією військові кораблі для України.

Також "Коментарі" писали про Росію, яка витрачає мільярди рублів щодня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини