Головна Новини Світ Туреччина Теракт у Стамбулі: прокуратура Туреччини повідомила нові подробиці щодо підозрюваних
commentss НОВИНИ Всі новини

Теракт у Стамбулі: прокуратура Туреччини повідомила нові подробиці щодо підозрюваних

Прокуратура Туреччини вимагає заарештувати 17 осіб, які є підозрюваними у справі про теракт у Стамбулі

17 листопада 2022, 23:10
Поділіться публікацією:

З'явилися нові подробиці про вибух у Стамбулі, який  місцева влада називає терактом. Стало відомо, що прокуратура Туреччини вимагає арештувати сімнадцять осіб, яких правоохоронці вважають  підозрюваними у справі. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію Hurriyet.

Теракт у Стамбулі: прокуратура Туреччини повідомила нові подробиці щодо підозрюваних

Теракт у Стамбулі (фото з відкритих джерел)

Видання з'ясувало, що 17 людей уже передали до чергового суду. Усіх їх правоохоронці підозрюють у "руйнуванні єдності держави та цілісності країни". 

Стало відомо, що у списку підозрюваних також і громадянка Сирії Ахлам аль-Башир, яка зізналася, що лишила пакет з вибухівкою в центрі Стамбула.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Ердоган відреагував на вибух у Стамбулі. Вибух у центрі Стамбула, який стався 13 листопада, внаслідок якого загинули та постраждали десятки людей, може бути терористичним актом. Відповідну заяву зробив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган. Окрім цього, президент запевнив, що усі винні будуть покарані по заслугам". На трагедію, що сталася у Туреччині, відреагував президент України Володимир Зеленський, який висловив співчуття турецькому народові.

Також "Коментарі" писали про те, що у Туреччині повідомили нові подробиці про зловмисників. Від вибуху у центрі Стамбулу отримали поранення різного ступеня тяжкості більш як 80 людей. Нову інформацію повідомив віце-президент Туреччини Фуат Октай. Високопосадовець наголосив, що Туреччина знайде винуватця події "навіть, якщо він вирушить на інший кінець світу" і того, хто стоїть за організацією теракту,  теж буде притягнуто до відповідальності.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини