Головна Новини Світ Туреччина Туреччина зробила критичне попередження для Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина зробила критичне попередження для Росії

В турецькій адміністрації різко відреагували на обстріл Росією корабля Şükrü Okan.

17 серпня 2023, 22:30 comments1485
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представники Туреччини обговорили з росіянами інцидент з вантажним кораблем Şükrü Okan на який напали військові РФ та провели обшук судна. Туреччина вказала, що такі дії неприйнятні для руху суден у Чорному морі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Європейська правда".

Туреччина зробила критичне попередження для Росії

Туреччина різко реагує на обстріл Росією корабля Şükrü Okan. Фото з відкритих джерел

Туреччина критично висловилась представникам Росії через напад на судно в Чорному морі. Росіяни намагались вдатись до маніпуляцій та пояснити інцидент тим, що обшук проводився у міжнародних водах, а судно Şükrü Okan хоч і турецьке, однак було під час руху по Чорному морі було під панамським прапором.

"Попри все це, після втручання в рух судна співрозмовники в Російській Федерації були належним чином попереджені, щоб уникнути подібних спроб ескалації в Чорному морі", — заявили у турецькій адміністрації.

Нагадаємо, що Міністерство оборони Росії намагались здійснити обшук судна Şükrü Okan 13 серпня. Коли на їх вимоги капітан корабля не відреагував, вони відкрили попереджувальний вогонь, висадились на судно та провели обшук. Корабель прямував до українського порту в Одеській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Туреччині затримали шахрая, який прикидався Ердоганом та вимагав грошей. Чоловік скористався штучним інтелектом та додатком, який імітує голос Ердогана, телефонував бізнесменам та вищим посадовцям країни. ЗМІ не повідомили, чи вдалось зловмиснику отримати якісь кошти за свою діяльність.

Також "Коментарі" писали про Олександра Лукашенка, який назвав кілька країн проти яких Білорусь може застосувати ядерну зброю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини