Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко назвав країни проти яких застосує ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко назвав країни проти яких застосує ядерну зброю

Президент Білорусі вважає, що може застосувати ядерну зброю заради захисту країни.

17 серпня 2023, 22:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Білорусь негайно відповість на агресію, якщо її спровокують, у тому числі із застосуванням ядерної зброї, заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю білоруського диктатора для Діани Панченко.

Лукашенко назвав країни проти яких застосує ядерну зброю

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Лукашенко стверджує, що у разі нападу на Білорусь буде відповідь усім арсеналом озброєння.

"Ми привезли сюди ядерну зброю не для того, щоб когось лякати. Ядерна зброя є потужним фактором стримування. Але це тактична ядерна зброя, а не стратегічна. Тому ми її використаємо відразу, як тільки проти нас почнеться агресія", — заявив Лукашенко.

Лукашенко пояснює, що Білорусь не може спостерігати за ситуацію як Росія. Адже, за словами Лукашенка, його країну можуть захопити за місяць. Білоруський диктатор також назвав країни, які на його думку можуть розпочати агресивні дії проти Білорусі.

"Загроза може бути лише одна: агресія проти нашої країни. Якщо проти нашої країни почнеться агресія з боку Польщі, Литви, Латвії, ми негайно відповімо всім, що у нас є", — сказав Лукашенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лукашенко заявив про готовність налагодити відносини з Заходом. Польща різко реагує на таку пропозицію. Поляки стверджують, що заяви лідера Білорусі це "порожні слова", адже білоруська сторона постійно обстрілює території Польщі поблизу кордону, а силовики допомагають мігрантам незаконно перетинати кордон.

Також "Коментарі" писали, що Олександр Лукашенко розповів про свою "шалену думку", яка забезпечить Білорусь всім необхідним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини