Головна Новини Світ Туреччина Зустріч Путіна та Ердогана відкладається: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Путіна та Ердогана відкладається: що сталося

Наразі невідомо, де саме відбудеться потенційна зустріч Путіна та Ердогана

21 серпня 2023, 20:30
Поділіться публікацією:

Раніше з'явилася інформація, що російський президент Володимир Путін має зустрітися зі своїм турецьким колегою Реджепом Ердоганом в Анкарі. Але тепер повідомляють, що зустріч, ймовірно, відкладається щонайменше до вересня. Про це пише Anadolu.

Зустріч Путіна та Ердогана відкладається: що сталося

Путін та Ердоган (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що турецький президент розраховує зустрітися з очільником Кремля у вересні. Політики обговорюватимуть, зокрема, майбутнє "зернової угоди". 

"У вересні відбудеться зустріч G20 в Індії та засідання Генеральної асамблеї ООН у США. Якщо з таким щільним графіком буде така нагода, ми з Путіним зустрінемося особисто", – заявив Ердоган.

Але президент Туреччини не повідомив, де можуть пройти переговорити з російськими президентом. Стало відомо, що невдовзі Росію може відвідати міністр закордонних справ Туреччини Хакан Фідан.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про зустріч Путіна та Ердогана: стали відомі нові подробиці. Російський диктатор Володимир Путін відвідає Туреччину вже найближчими днями. Точна дата поки що тримається в секреті, оскільки навколо майбутнього візиту російського президента багато обговорень та критичних висловлювань на адресу президента Туреччини Реджепа Ердогана, який адресував запрошення російському лідеру. Про це пише турецька газета "Milliyet". 

Журналісти стверджують, що адміністрація президента Туреччини Ердогана на тлі приїзду глави Кремля "активізувала дипломатичні зв'язки" зі США, Україною та країнами ЄС. Метою є посилення контактів щодо відновлення зернової угоди, ймовірно, у розширеному форматі.

Офіційно приїзд Путіна до Анкари поки що не підтвердили ні в Москві, ні в Анкарі. Зазначимо, раніше стало відомо, що російський президент Володимир Путін у серпні здійснить перший закордонний візит  після видачі в березні Міжнародним кримінальним судом ордера на його арешт.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини