Головна Новини Світ США Адміністрація Байдена назвала умову визнання Талібану
commentss НОВИНИ Всі новини

Адміністрація Байдена назвала умову визнання Талібану

Адміністрація Байдена завзято працює над визволенням заручників

1 лютого 2022, 02:37
Поділіться публікацією:

Адміністрація президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена назвала одну з умов визнання легітимності Талібану, який у серпні 2021 року захопив Афганістан. Про це повідомила пресслужба Адміністрації Байдену. У заяві наголошується, що 31 січня виповниться два роки з моменту, коли ветерана ВМС США Марка Фрірікса взяли в заручники в Афганістані. Він був інженером-будівельником і працював в Афганістані, але вже два роки таліби тримають його в полоні. Чоловік родом та Іллінойсу, вдома на нього чекає, не знаючи про те, де він і в якому стані, його родина.

Адміністрація Байдена назвала умову визнання Талібану

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

“Погрожувати безпеці американців чи будь-якого безневинного мирного населення завжди неприйнятно, а захоплення заручників є актом особливої жорстокості та боягузтво”, – йдеться у заяві.

А адміністрації Байдена зазначають: не може йтися про будь-яке визнання легітимності уряду Талібану, Марка не звільнять із полону – і "це не підлягає обговоренню". Зазначається, що адміністрація Байдена завзято працює над звільненням заручників, допоки кожен несправедливо затриманий американець не повернеться додому.

Нагадаємо, таліби наказали відрубати голови манекенів, описуючи їх як "ідолів", заборонених ісламом. Власникам магазинів у західній афганській провінції Герат цього тижня Міністерство пропаганди чесноти та запобігання пороку наказало видалити голови жіночих манекенів, повідомляє The Times. Проігноруючим наказ загрожує суворе покарання, попередили у місцевому управлінні міністерства, повідомляє ЗМІ. Міністри вважали, що люди поклоняються манекенам як ідолам, повідомляє MailOnline, а Коран вважає ідолопоклонство непрощеним гріхом. Як повідомляє афганська ЗМІ Raha Press, директор місцевого міністерства заявив, що навіть дивитися на обличчя жіночого манекена суперечить законам шаріату.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини