Головна Новини Світ США Американці перетворюються на українців і вчаться любити ображених політиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Американці перетворюються на українців і вчаться любити ображених політиків

Американські виборці починають любити покривджених політиків і вчитися «голосувати серцем», вважає політичний експерт Олександр Кочетков

31 травня 2024, 16:35
Поділіться публікацією:

Американська дипломатія падає у старечий маразм, вважає політичний експерт Олександр Кочетков. Він звернув увагу на те, що після рішення суду проти Дональда Трампа рядові американці почали щосили його фінансово підтримувати і донатити гроші на його кампанію.

Американці перетворюються на українців і вчаться любити ображених політиків

Дональд Трамп

"Як так: людина визнана винною у святому для американців — мухлюванні з грошима. Але Трамп заявляє про політичні переслідування — і йому вірять! І довіряють свої гроші — щоб і далі мухлював? Це стає занадто схожим на електоральну ситуацію в Україні. В нас теж люблять ображених. В нас теж, щоб кудись обратися, треба потерпати від влади, а краще за все бути політичним в’язнем", -
відзначив експерт.

При цьому, за його словами, українське суспільство з-за океану часто критикують за незрілість, тому що наш виборець голосує емоціями, а не розумом, і тому здатен обрати то зека, то мільярдера, то артиста.

"Ну так Штати можуть це повторити, причому, поєднавши все разом в одному кандидаті",
- відзначив експерт і додав, що в Штатах не забороняється брати участь у виборах при наявності обвинувачувального вироку, якщо справа не пов’язана зі спробою силового захоплення влади.

"За іншими статтями — будь ласка! Трамп може обратися хоч з в’язниці, а після перемоги сам себе помилує"
, — додав Кочетков.

Тобто, за його словами, навіть стала демократична система влади, як у Штатах, дає серйозні збої. Цілком можливо, її треба модернізувати, додаючи певних запобіжників проти дурнів і злодіїв, але то суто американська справа.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що суд визнав Трампа винним у справі, проте він все ж зможе приймати участь у виборах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини