Головна Новини Світ США Американець подав до суду на екстрасенса, яка обіцяла за 5 тис доларів зняти з нього прокляття, проте не зняла
commentss НОВИНИ Всі новини

Американець подав до суду на екстрасенса, яка обіцяла за 5 тис доларів зняти з нього прокляття, проте не зняла

Чоловік вимагає компенсації в сумі не менше $ 25 000 плюс штрафні санкції

7 жовтня 2021, 22:53
Поділіться публікацією:

Чоловік подав до суду на екстрасенса за те, що вона не зняла з нього "прокляття", накладене на нього колишньою дівчиною. Тепер він вимагає мінімум $ 2500. компенсації. Про це повідомляє американське видання NBC Los Angeles. Житель Каліфорнії судиться з екстрасенсом, послугами якої користувався. Каже, що вона стверджувала, що відьма наклала на його шлюб прокляття. Цю відьму, як "сказали" ясновидиці карти Таро, найняла його колишня дівчина. За $ 5100 екстрасенс обіцяла це прокляття зняти.

Американець подав до суду на екстрасенса, яка обіцяла за 5 тис доларів зняти з нього прокляття, проте не зняла

США (фото з відкритих джерел)


Тепер людина подає позов за шахрайство на всю сім'ю пані екстрасенса і ще кількох людей. Позивач стверджує, що бізнесвумен не виконала своїх обіцянок. Згідно з матеріалами суду, 17 вересня він знайшов в Google вебсайт екстрасенса, де її представляли як "доктор філософії лайф-коучингу" і "екстрасенсом з любовних питань". Це дало чоловікові "ще більше переконаний, що він спілкувався з однією з театру, яка зможе йому допомогти".


Відповідач управляє своїм бізнесом в орендованому будинку. За словами жінки, вона пропонує "інтуїтивно-психічні читання, духовні консультації і керівництво, емоційне зцілення" і інші послуги. Інші претензії позивача включають недбалість, змова з метою наживи і умисне або необережне заподіяння емоційного шкоди. Чоловік вимагає компенсації в сумі не менше $ 25 000 плюс штрафні санкції.


Нагадаємо, журі присяжних стало на бік обвинувача, який отримає компенсацію в розмірі 137 млн дол. Позов на компанію подав Оуен Діас, колишній працівник. Лоуренс Орган, адвокат, який допоміг йому перемогти, застерігає американські корпорації: расистську поведінку неприпустимо і потрібно стежити, щоб його в компаніях не було. Діас мав можливість вирішити свою скаргу всередині компанії. Однак цього не сталося, так його ситуація чомусь не підпадала під обов'язковий внутрішній арбітраж, який вирішує спірні питання без суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини