Головна Новини Світ США Американські чиновники прокоментували виступ Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Американські чиновники прокоментували виступ Зеленського

Американські конгресмени прокоментували виступ президента України в США. Чиновники висловили солідарність українському народу та повідомили, що є найголовнішим у війні з Росією.

22 грудня 2022, 11:25 comments2398
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України здійснив свій історичний візит до США. Це вперше з моменту російського вторгнення Володимир Зеленський покинув територію України. Український президент виступив в Конгресі, де закликав до миру та збільшення допомоги Україні. Конгресмени США відреагували на слова Зеленського. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

Американські чиновники прокоментували виступ Зеленського

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський поспілкувався з Джо Байденом, який підтвердив, що Україна отримає сучасні системи ППО, також президент України виступив перед Конгресом США. Після промови, американські чиновники висловили свої коментарі щодо приїзду Зеленського та його виступу.

"Найголовніше — перемогти росіян в Україні. На щастя, українці мають лідера, на якого всі можуть рівнятися і яким захоплюються", — говорить лідер Республіканської партії в Сенаті Мітч МакКоннелл.

Лідер більшості в Сенаті від Демократичної партії Чак Шумер запевняє, що промова Зеленського має всіх переконати в допомозі для України.

"Сподіваюся, ті, хто сумнівався, що ми маємо допомогти Україні, почули його промову голосно та ясно", — сказав Чак Шумер.

Сенатор від Республіканської партії Синтія Лумміс висловила солідарність до українців.

"Українці гідні, вони благородні, вони борються щосили, щоб врятувати свою країну і свій народ, і жертва, яку вони приносять, просто неймовірна", — говорить Синтія Лумміс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що республіканка Тейлор Грін розкритикувала приїзд Зеленського до США.

Також "Коментарі" писали про заяву Путіна, який висловився про український народ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ssss

22 грудня 2022, 13:18

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини