Головна Новини Світ США Американський генерал назвав слабкі місця армії РФ: як це вплине на перебіг війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал назвав слабкі місця армії РФ: як це вплине на перебіг війни

Петреус зазначив, що окупанти вражають своєю некомпетентністю

18 грудня 2022, 14:15
Поділіться публікацією:

Збройні сили Росії мають  багато  упущень, що мають  вплив на їх боєздатність. З цієї причини, близькою є ситуація, коли вони можуть починати розвалюватись починаючи з середини. Про це наголосив  в інтерв'ю колишній директор ЦРУ Девід Петреус для  "Голосу Америки".

Американський генерал назвав слабкі місця армії РФ: як це вплине на перебіг війни

Девід Петреус (фото з відкритих джерел)

"Вони показали дуже серйозну відсутність логістичної структури, спроможностей і можливостей. Жахливий стан їхніх комунікацій, які є високочастотними, не зашифрованими й одноканаловими. Будь-хто, в кого є поліцейський сканер, може знайти та заглушити їх розмови або записати", — стверджує американський  експосадовець.

Колишній очільник ЦРУ ще стверджує, що  загарбники шокують всіх через власну некомпетентність: "Навіть коли вони мали змогу і час підготувати війська перед вторгненням 24 лютого, цього зроблено не було".

На думку американського  генерала, настане час, коли   російські збройні сили  можуть  починати розвалюватись в середині своєї структури. На це можливо впливатимуть такі  фактори: чи отримає РФ додатково іранські безпілотники; чи додатково отримають  додаткову кількість ракет та боєприпасів з Ірану чи Північної Кореї;  коли російські військовослужбовці усвідомлять  розміри втрат та безглуздість  військових  авантюр Путіна.

Разом з тим, на боєздатність  загарбників  мають вплив й  такий фактор, як от несприятлива погода взимку.

"Чи, наприклад, ґрунт твердий і мерзлий, щоб українські танки могли об'їжджати ті перешкоди, які росіяни мають на дорогах, наприклад у Херсонській області. Чи зможуть ЗСУ досягти такого прогресу, який вплине на російських солдатів, спричинивши масову здачу в полон, дезертирство", — завершив ексголова ЦРУ. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що США можуть дати Україні нову зброю через побоювання повторного наступу РФ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини