Головна Новини Світ США Американський генерал припустив, що війна не закінчиться у 2023 році: в ОП відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал припустив, що війна не закінчиться у 2023 році: в ОП відповіли

Подоляк закликав дати Україні бронетехніку та дальнобійні ракети

22 січня 2023, 18:10
Поділіться публікацією:

У Володимира Зеленського прокоментували нову заяву голови Об'єднаного комітету начальників штабів США генерала Марка Міллі, який припустив, що українцям буде складно вигнати росіян у 2023 році, відтак, ймовірно, війна не закінчиться цього року. Але в ОП переконані, що війну можна закінчити цьогоріч, але потрібна зброя. Таку заяву зробив радник керівника ОП Михайло Подоляк, пише 24 канал. 

Американський генерал припустив, що війна не закінчиться у 2023 році: в ОП відповіли

Марк Міллі (фото з відкритих джерел)

"Можна говорити про будь-які розвитки подій, але ми свідомі того, що цю війну можна закінчити поразкою Росії. Це дуже важливо. Для того, що б це зробити, потрібен певний обсяг інструментів, зокрема озброєння", – сказав Подоляк.

Він уточнив, що мова йде про надання Україні бронетехніки та дальнобійних ракет, щоб знищити ворожі пункти базування. 

"Має право на цю позицію, але треба конкретні інструменти", – сказав Подоляк.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна зробили нову заяву через постачання зброї УкраїніКремлівські політики не можуть заспокоїтися через постачання Україні наступального озброєння. У Путіна заявили, що це призведе до "глобальної катастрофи". Окрім цього, рішення США та Європейського союзу щодо нового пакету військової допомоги нібито "ведуть світ до страшної війни" і "зовсім іншим бойовим діям". Відповідну заяву зробив спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін. Кремлівський політик заявив, що рішення Вашингтона та Брюсселя "ведуть світ до страшної війни" і "зовсім іншим бойовим діям".

 Також "Коментарі" писали про те, коли відбудеться наступний Рамштайн і про передачу якої техніки буде йти мова. Міністр оборони України Олексій Резніков оголосив, коли відбудеться наступна зустріч. Тоді як Офіс президента назвав про яку військову техніку будуть говорити на зустрічі міністрів оборони в Німеччині.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини