Головна Новини Світ США Американський генерал відповів, чи могла б Україна встояти у війні без допомоги США
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал відповів, чи могла б Україна встояти у війні без допомоги США

Очільник Об'єднаного комітету начальників штабів США Марка Міллі вважає, що "українці дали б відсіч росіянам навіть вилами та списами".

3 квітня 2023, 12:31 comments1700
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Член Палати представників США від Північної Кароліни Джеф Джексон попросив голову Об'єднаного комітету начальників штабів США Марка Міллі відповісти на питання про підтримку Сполучених Штатів для України та чи зміг Київ без неї вистояти проти агресії збоку Російської Федерації. Міллі відповів, що "українці дали б відсіч росіянам навіть вилами та списами".

Американський генерал відповів, чи могла б Україна встояти у війні без допомоги США

Генерал США Марк Міллі. Фото з відкритих джерел

Представник демократів від Північної Кароліни Джеф Джексон вирішив запитати в американського генерала Марка Міллі про військову підтримку США для України.

"Поставлю вам питання, на яке, можливо, ви не зможете відповісти. Якби ми ніколи не надавали допомогу українцям, чи підкорила б Росія Україну до цього часу?", — запитує член Палати представників США Джеф Джексон.

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США Марка Міллі відповів, що українці боролися б і без допомоги Сполучених Штатів, проте зазнали б більших втрат.

"Я вважаю, що воля українців непохитна, це ті ж люди чиї сини та внуки боролись проти Сталіна та Жукова… тому українці не ті, кого легко підкорити. Навіть, якщо вони будуть воювати вилами та списами, вони дадуть відсіч. Проте, без підтримки Заходу вони втратили б значно більші території", — відповідає американський генерал Марка Міллі.
Раніше портал "Коментарі" писав, що британська розвідка назвала найпоширенішу небойову причину втрат армії РФ. Цією причиною виявився алкоголь. Окрім того, серед інших поширених причин: ДТП, кліматичні фактори та неналежне поводження зі зброєю.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Збройні сили України встановили рекорд за кількістю ліквідованих російських солдатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини