Головна Новини Світ США Американський генерал зробив нову заяву про важливу ціль ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал зробив нову заяву про важливу ціль ЗСУ

Бен Ходжес заявив, що контрнаступ Збройних сил України має ізолювати тимчасово окупований Крим

4 грудня 2022, 14:05 comments1391
Поділіться публікацією:








Збройні сили України, що наступають на півдні, на сході можуть оточити та ізолювати окупований Крим. А ще — перерозподілити високоточну зброю великої дальності, в тому числі HIMARS, аби завдати руйнівних ударів по логістичній системі ЗС РФ. Про це у випуску New Debate сказав колишній командувач Сухопутними військами США в Європі Бен Ходжес.

Американський генерал зробив нову заяву про важливу ціль ЗСУ

Бен Ходжес (фото з відкритих джерел)

Ходжес вважає, що в результаті контрнаступу української армії тимчасово окупований Крим має потрапити в оточення, щоб позбавити ЗС РФ можливості постачати свої ресурси через Кримський міст. Він також зауважив, що звільнення  правого берега Дніпра у Херсонській області відкрило для ЗСУ можливість перерозподілити HIMARS та іншу високоточну зброю великої дальності так, аби завдати нищівних ударів по логістичній системі російської армії.

"Це дуже важливий крок, щоб затягнути петлю навколо Криму. Контрнаступ ЗСУ в районі Херсона – це праве крило. Зусилля, які почалися на початку вересня в Харківській області, тривають у напрямку Донецька, Луганська і Маріуполя, – це ліве... Незабаром єдиним можливим способом доправити або вивезти що-небудь з Криму скоро будуть кораблі, які, звичайно, уразливі". — сказав Ходжес.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що США презентували нову американську зброю. Оборонний концерн Northrop Grumman представив 2 грудня в Каліфорнії найсучасніший бомбардувальник B-21 Raider. Цей літак має стати основою ВПС США. Новий ядерний літак є закінчення довгої експериментальної роботи на проєктом, який тривав близько семи років. Саме за такий період компанія Northrop Grumman створила для США новий літак-невидимку. Який став першою такою розробкою у своїй категорії за останні 30 років.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини