Головна Новини Світ США США презентували нову американську зброю. Її майже неможливо виявити
commentss НОВИНИ Всі новини

США презентували нову американську зброю. Її майже неможливо виявити

Військово-повітряні сили США найближчим часом отримають новий літак-невидимку B-21 Raider. На початку грудня відбулась його презентація

3 грудня 2022, 17:30 comments2158
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Оборонний концерн Northrop Grumman представив 2 грудня в Каліфорнії найсучасніший бомбардувальник B-21 Raider. Цей літак має стати основою ВПС США. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Military TV.

США презентували нову американську зброю. Її майже неможливо виявити

Американський бомбардувальник B-21 Raider. Фото: з відкритих джерел

Новий ядерний літак є закінчення довгої експериментальної роботи на проєктом, який тривав близько семи років. Саме за такий період компанія Northrop Grumman створила для США новий літак-невидимку. Який став першою такою розробкою у своїй категорії за останні 30 років.

"B-21 змінює все, завдяки цьому літаку ми пропонуємо нове покоління стелс-технологій, розроблених для ВПС США для виконання найскладніших місій. Світ ніколи не бачив технології, подібної до B-21" — сказала президентка концерну Кеті Ворден.

Глава Пентагону Ллойд Остін заявив, що новий літак має стати основою вогневої міці для Військово-повітряних сил США.

"Навіть найсучасніші системи протиповітряної оборони матимуть проблеми з виявленням B-21 у небі", — вважає Ллойд Остін.

ВПС США планує замовити близько 100 таких літаків. Перші B-21 Raider будуть готові вже у 2023 році. Орієнтована ціна одного літака складає 730 млн доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що нова зброя, яку планують закупити та відправити в Україну Сполучені Штати ще не надходила в Україну.- це невеликі високоточні бомби від компанії Boeing під назвою Ground-Launched Small Diameter Bomb (GLSDB).

Також "Коментарі" писали про те, що США скасовують санкції. Адміністрація президента США дозволила добувати нафту в родовищах у Венесуелі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини