Головна Новини Світ США Apple закриває магазини в Нью-Йорку: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple закриває магазини в Нью-Йорку: яка причина

Apple закриває магазини в Нью-Йорку через зростання кількості випадків COVID-19

28 грудня 2021, 12:50
Поділіться публікацією:

Компанія Apple заявила в понеділок, 27 грудня, що закрила всі свої 12 магазинів у Нью-Йорку, оскільки в Сполучених Штатах зросла кількість випадків захворювання на штам коронавірусу Omicron. Про це повідомляє Reuters.

Apple закриває магазини в Нью-Йорку: яка причина

Логотип Apple у фойє флагманського магазину Apple Store у Нью-Йорку - Reuters

За словами представника Apple, клієнти зможуть забирати онлайн-замовлення в магазинах.

"Ми регулярно відстежуємо умови і будемо коригувати як наші заходи щодо охорони здоров’я, так і послуги магазинів, щоб підтримати добробут клієнтів і співробітників", – йдеться у повідомленні компанії.

Раніше цього місяця Apple заявила, що тимчасово закрила три магазини в Сполучених Штатах і Канаді через зростання кількості випадків COVID-19 і зараження співробітниів магазинів.

З тієї ж причини Apple також зобов’язала всіх своїх клієнтів і співробітників носити маски в своїх магазинах в США.

Раніше цього місяця суд США постановив відновити загальнонаціональний мандат щодо вакцинації або тестування COVID-19 для великих компаній, який охоплює 80 мільйонів американських працівників. Противники цього кроку звернулися до Верховного суду, щоб скасувати поновлення на посаді.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у компанії Apple готується масовий страйк і оголошення бойкоту продукції цього бренду. Мітингувальники закликали американців не купувати продукцію Apple напередодні Різдва як у онлайн, так і офлайн. Вони зібрались з роботи раніше, аби побути зі своєю сім’єю напередодні Різдва. У самій же компанії Apple на страйк ніяк не реагують і жодних коментарів на своїх офіційних сторінках не надають. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини