Головна Новини Світ США Байден епічно осоромився, забувши ім'я прем'єр-міністра Австралії
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден епічно осоромився, забувши ім'я прем'єр-міністра Австралії

Американський лідер назвав прем'єр-міністра Австралії просто хлопцем знизу

16 вересня 2021, 11:45
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден забув ім'я прем'єр-міністра Австралії Скотта Моррісона на заході, який присвятили офіційним оголошенням про створення тристороннього партнерства в області безпеки і оборони AUKUS. Про це повідомляє The Australian.

Байден епічно осоромився, забувши ім'я прем'єр-міністра Австралії

Байден, фото з відкритих джерел

На зустрічі також був присутній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, до нього Байден звернувся на ім'я.

"Спасибі, Борис. І я хочу подякувати ось цьому хлопцю знизу. Спасибі велике, друже. Я ціную це, пане прем'єр-міністр", — сказав Байден на зустрічі.

Американський лідер назвав прем'єр-міністра Австралії просто хлопцем знизу, однак висловив свою вдячність.

Нагадаємо, Джо Байден заявив, що атака на позиції бойовиків терористичної організації ІГІЛ — не остання. Про це йдеться в повідомленні Білого дому. Раніше повідомлялося, що США завдали удару по "Ісламській державі" в східній частині Афганістану після атаки на аеропорт Кабула, в результаті якої загинули 13 американських військових і десятки афганців.

Читайте також на "Коментарях" — Зеленський запропонував Байдену конкретний і поетапний план економічної трансформації України.

Крім того, дипломат заявив, що спільна заява Байдена і Зеленського віднесло в минуле і ТКГ, і "Нормандський формат". За його словами, сьогодні українській стороні залишається зробити мужній, але дуже правильний крок, який звучав би так — Україна не готова сьогодні до виконання вимог Москви. І, як німці в 40-х роках сказали ні — не буде ніякого об'єднання на умовах Кремля, так не може бути такого об'єднання і зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини