Головна Новини Світ США Байден може програти президентські вибори Трампу через третього кандидата – FiveThirtyEight
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден може програти президентські вибори Трампу через третього кандидата – FiveThirtyEight

Соціологи помітили, що треті незалежні кандидати можуть відібрати голоси у демократа Байдена на користь республіканця Трампа на майбутніх виборах президента США.

25 липня 2023, 15:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Згідно з червевими опитуваннями NBC News чинний президент США Джо Байден має незначну перевагу над своїм головним конкурентом республіканцем Дональдом Трампом. Однак при висуненні третього кандидата від інших сил Байден може втратити лідерство. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дослідження FiveThirtyEight.

Байден може програти президентські вибори Трампу через третього кандидата – FiveThirtyEight

Джо Байден та Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Американська політична організація No Labels готується висунути центристського кандидата для участі в президентських виборах США. А політичний діяч та інтелектуал Корнел Вест подав заявку, щоб йти на вибори як представник партії Зелених.

Більшість опитувань вказує, що при прямому суперництві Джо Байдена та Дональда Трампа, незначну перемогу здобуває чинний президент США. Однак ситуація змінюється, коли у їх змагання вводять представника від No Labels або партії Зелених. У такому разі колишній президент США Дональд Трамп мав рівні шанси з Байденом, або незначно випереджав його.

FiveThirtyEight пояснює, що слід бути обережними у висновках, адже вони показують незначні коливання, які знаходяться в межах помилки. Однак, додають, що зсув у кілька відсотків на користь Трампа у 2020 році в таких штатах як Аризоні, Джорджії, Пенсільванії чи Вісконсині могли принести перемогу на виборах саме Дональду Трампу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Трампа, який заявив, що рішення Байдена щодо України може призвести до Третьої світової війни.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який розкритикував ідею Трампа завершити війну за 24 години. На його думку, Байден міг зробити це за 5 хв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини