Головна Новини Світ США Хто переможе на президентських виборах в США: результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто переможе на президентських виборах в США: результати опитування

Згідно з останнім опитуванням, на виборах у США буде подібна ситуація до 2020 року.

26 червня 2023, 09:40 comments4159
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У 2024 році в США пройдуть президентські вибори. Згідно з опитуваннями за крісло президента будуть боротись ті ж самі політики, що і в 2020 році: Джо Байден та Дональд Трамп. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання NBC News.

Хто переможе на президентських виборах в США: результати опитування

Кандидати в президенти США: Трамп, Байден, Десантіс. Фото з відкритих джерел

Якби вибори відбулись у червні, то чинний президент США Джо Байден переміг би з результатом у 49%, за Трампа проголосували б 45% виборців. Однак перевага у 4% це межа статистичної похибки опитування.

Понад половина виборців у США стурбовані тим, що ні Байден, ні Трамп не мають необхідного фізичного та психологічного здоров’я для перебування ще чотирьох років при владі.

Згідно з опитуванням 51% республіканців надає перевагу Дональду Трампу. Губернатора Флориди Рона Десантіса підтримує 22%, ексвіцепрезидент Пенс має 7%. Інші республіканці, які оголосили про свою участь у президентських перегонах набрали 5% і менше. Таким чином Трамп попри федеральне розслідування збільшив свою перевагу над головним конкурентом-республіканцем Десантісом у порівнянні з квітневим опитуванням. Тоді Трамп мав 46, а Десантіс – 31%.

Якби конкурент Трампа — Рон Десантіс зустрівся з Байденом у президентських перегонах, то в такому разі обидва політики набрали б по 47% голосів.

Раніше портал "Коментарі" писав про Дональда Трампа, який вважає, що Китай може скористатись нестабільною ситуацією в Росії та захопити частину її територій. Республіканець вважає, що далі ситуація у Росії "може бути набагато гіршою".

Також "Коментарі" писали, що помер один з найбільших шпигунів США, який працював на Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини