Головна Новини Світ США Байден назвав ім'я людини, через яку він ухвалив рішення знову балотувати на пост президента США
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден назвав ім'я людини, через яку він ухвалив рішення знову балотувати на пост президента США

Джо Байден заявив, що якби Дональд Трамп не балотувався в президенти, не впевнений, що балотувався б він повторно.

6 грудня 2023, 08:50
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден заявив, що він міг би бути задоволений лише одним терміном у кріслі глави Білого дому, якби його попередник, колишній президент Дональд Трамп, не балотувався знову на посаду. Як передає портал "Коментарі", про це пише The New York Times, цитуючи слова Байдена.

Байден назвав ім'я людини, через яку він ухвалив рішення знову балотувати на пост президента США

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"Якби Трамп не балотувався, я не впевнений, що б балотувався я. Але ми не можемо дозволити йому перемогти", — висловився Джо Байден.

На заході зі збору коштів для своєї передвиборчої кампанії в Бостоні Байден пояснив своє рішення балотуватися на другий термін тим, що він має намір вдруге перемогти Дональда Трампа і не допустити його повернення до влади.

Іноді Байден представляв можливий другий термін Трампа як "екзистенційну загрозу для американської демократії".

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін вкотре загрожує (за нібито "русофобію") країнам Балтії, які активно підтримують Україну у війні з РФ. Не виключено, що РФ розв'яже "гібридну війну" у Молдові, розгойдуючи ситуацію через проросійську Гагаузію (автономну територіальну освіту у складі Республіки Молдова). За Молдову може "вписатися" Румунія — країна НАТО. Чи є підстави вважати, що Кремль готовий вплинути на справжню війну з Північноатлантичним альянсом, з яким нібито воює на території України? Чи розуміють ці загрози в НАТО ? Якщо розуміють – чому досі не зробили максимум, щоб зламати хребет путінської воєнщини? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – гроші для України закінчилися: Джонсон нагадав Білому дому про вимоги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини