Головна Новини Світ США Байден назвав умову для переговорів з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден назвав умову для переговорів з Путіним

Байден сказав, що готовий до переговорів з Путіним, якщо той припинить війну в Україні

1 грудня 2022, 23:00
Поділіться публікацією:

Президент Америки готовий до переговорів з президентом РФ, але для цього Путін має  закінчити війну в Україні та залишити нашу державу у спокої. Таку заяву Байден зробив під час брифінгу з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Байден назвав умову для переговорів з Путіним

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

 Джо Байден наголосив, що Путін має "піти з України".

"Але, схоже, він цього робити не збирається. Бомбить дитячі садки, лікарні, дитячі будинки. Він дуже дорого платить за те, що не зміг цього зробити, але він робить неймовірну, неймовірну бійню над мирним населенням України.  Це огидно, що він робить", — заявив президент США.

Очільник Білого дому наголосив, що не збирається найближчим часом зв’язуватися з Путіним, але він "готовий поговорити" з російським президентом, "якщо той дійсно зацікавлений покласти край війні".

 Також Байден зазначив, що розпочне такі переговори тільки після консультацій зі своїми союзниками по НАТО і не буде робити нічого, що зашкодить інтересам України.

"Якщо це так, то після консультації з моїми французькими друзями та друзями з НАТО, я буду радий поговорити з Путіним, щоб побачити, що він хоче. Він ще цього не зробив.Ми повинні підтримати український народ", — заявив Байден.

Також президент США заявив, що перемога РФ у війні з Україною неприпустима.

"Цього навіть не можна допускати, щоб він зміг окупувати Україну. Путін прорахувався у всьому. Він думав, що його зустрічатиме російськомовне населення з відкритими обіймами. Він уявляв себе наступним Петром I. Питання у тому, як йому з цього всього виплутатися", — зазначив Байден.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Байден просить Конгрес надати додаткову допомогу Києву, щоб забезпечити поразку Путіна.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини