Головна Новини Світ США Байден отримав третю дозу вакцини проти COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден отримав третю дозу вакцини проти COVID-19

Байден закликав і інших зробити третє щеплення

28 вересня 2021, 00:57
Поділіться публікацією:

У понеділок, 27 вересня, президент США Джо Байден зробив щеплення третьої дозою вакцини проти COVID-19. Трансляцію вели на сторінці президента в Twitter. Президент Джо Байден прищепився третьої дозою вакцини Pfizer. Він зазначив, що бустерна імунізація є безпечною і ефективною. Своє щеплення він зробив в прямому ефірі.

Байден отримав третю дозу вакцини проти COVID-19

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Байден закликав і інших зробити третє щеплення.

"Якщо ви отримали Pfizer в січні, лютому або березні і вам більше 65 років, ви медичні показання або працюєте на фронті — ви можете піти на прийом", — написав Байден.

Джо Байден також зазначив, що третя доза буде безкоштовною. Перші дві дози 78-річний Джо Байден отримав в січні 2021 разом зі своєю дружиною, яка, за його словами, теж незабаром прищеплюється в третій раз. Как сповіщалося, 13 серпня Управління США з контролю над харчовими продуктами і ліками (FDA) санкціонувало застосування додаткової, бустерной, дози вакцини проти коронавірусу COVID-19 для людей з ослабленим імунітетом. Згідно з рішенням FDA, третю дозу вакцин Moderna або Pfizer можна буде вводити людям з ослабленим імунітетом принаймні через 28 днів після другого щеплення. На думку регулятора, іншим групам громадян поки досить двох доз вакцин.

Нагадаємо, Джо Байден звернувся до американського народу і заявив, що найбільш благополучні американці недоплачують мільярди доларів податків через багатіїв. Президент закликав платити "чесну частку", як роблять люди середнього класу. Про це американський лідер заявив в своєму Тwitter. "Коли великі корпорації і багаті платять свою справедливу частку, ми можемо інвестувати в Америку. Ведучий один відсоток ухиляється від 160 мільярдів доларів податків, які вони повинні платити щороку. Я не збираюся нікого карати, я капіталіст. Якщо ви можете заробити мільйон або мільярд доларів, благослови вас Господь. Все, про що я прошу: платите чесну частку, як роблять люди середнього класу. Але зараз цього не відбувається ", — заявив Байден. За його словами, регулюючі органи не мають конкретних даних про заробітки багатіїв, через що вони не можуть сказати, ухиляються чи ті від сплати податків. Це наш момент, щоб довести американському народу, що його уряд працює на нього, а не тільки на великі корпорації і ті, хто знаходиться на самому верху.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини