Головна Новини Світ США Чому Байден закликав багатіїв платити чесні податки
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Байден закликав багатіїв платити чесні податки

Президент США Байден заявив, що багатії не доплачують мільярди доларів податків

17 вересня 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден у зверненні до громадян США заявив, що найбільш благополучні американці недоплачують мільярди доларів податків і закликав платити "чесну частку", як і люди середнього класу. Про це американський лідер заявив у своєму Twitter.

Чому Байден закликав багатіїв платити чесні податки

Президент США Байден, фото з відкритих джерел

"Коли великі корпорації та багаті платять свою справедливу частку, ми можемо інвестувати в Америку. Ведучий один відсоток ухиляється від 160 мільярдів доларів податків, які вони повинні платити щороку. Я не збираюся нікого карати, я капіталіст. Якщо ви можете заробити мільйон або мільярд доларів, благослови вас Господь. Все, про що я прошу: платите чесну частку, як роблять люди середнього класу. Але зараз цього не відбувається", — зазначив Байден.

За його словами, у регуляційних органів немає конкретних даних про заробітки багатіїв, через що вони не можуть сказати, ухиляються чи ті від сплати податків. Це наш момент, щоб довести американському народу, що його уряд працює на нього, а не тільки на великі корпорації й ті, хто знаходиться на самому верху.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що американський президент Джо Байден потрапив у безглузду ситуацію під час важливого заходу. Американський лідер забув ім'я австралійського прем'єр-міністра під час оголошенні про створення нового військового альянсу між Австралією, Великобританією і Сполученими Штатами Америки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський запропонував Байдену конкретний і поетапний план економічної трансформації України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини