Головна Новини Світ США Байден переграв Путіна: диктатор отримав відчутний удар, який зіграє проти нього
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден переграв Путіна: диктатор отримав відчутний удар, який зіграє проти нього

Історія буде мати продовження, коли Путін похитнеться

24 липня 2024, 16:50 comments3233
Поділіться публікацією:

Добровільне відречення від влади Джо Байдена — один із болючих ударів по 71-літньому диктатору Путіну, вважає політолог Вадим Денисенко.

Байден переграв Путіна: диктатор отримав відчутний удар, який зіграє проти нього

Байден і Путін

"По-перше, це прецедент. Брєжнєв так не пішов, Черненко і Андропов також. Зрештою, досі в світі лідери такого рівня майже ніколи не йшли (Єльцин Путіним не рахується, бо Єльцин для Путіна — зло). Росіяни хочуть бачити наступника, бо реально найбільше, в політичному плані, бояться смерті Путіна і відсутності наступника. Байден ніби каже Путіну: "де наступник?". А Путін говорить їм: наступника не буде", — говорить політолог.

При цьому, на його думку, російська пропаганда готувалася до такого сценарію і вирішили контратакувати Байдена заявами про те, що його потрібно притягувати до відповідальності за війну в Україні та за санкційну проти РФ.

"Путін мислить своє життя не тільки і стільки величчю Росії, скільки бажанням щось довести США. І Байден тут переграв Путіна. І це розуміє велика частина оточення Путіна. Я ні в якому разі не хочу робити лінійних висновків в цьому аспекті. Просто маємо розуміти: ця історія буде мати продовження в той момент, коли Путін похитнеться. Біологічний годинник все одно спрацює. Символічні речі, а добровільний відхід Байдена — символічний, працюють інколи ефективніше за репресивні чи воєнні операції", — заявив Денисенко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Джо Байден вирішив відмовитися від боротьбі за посаду президента і підтримав кандидатуру Камали Гарріс. При цьому, після такого кроку, у президента США тепер розв’язані руки, і він може дозволити собі ухвалити радикальні рішення в підтримку України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини