Головна Новини Світ США Байден підписав новий пакет допомоги для України: що у ньому є
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден підписав новий пакет допомоги для України: що у ньому є

Джо Байден заявив про виділення Україні нового пакету оборонної допомоги

6 квітня 2022, 22:21 comments1182
Поділіться публікацією:

Очільник Сполучених Штатів Джо Байден зробив заяву про те, що  виділив нашій країні новий пакет оборонної допомоги, щоб протистояти  російській агресії. Про це інформує CBS.

Байден підписав новий пакет допомоги для України: що у ньому є

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Лідер Сполучених Штатів підписав указ про виділення військово-технічної допомоги  нашій країні. У  військовій допомозі присутні протитанкові ракети Javelin.

Перед цим, про надання нового  пакету допомоги, вартість якого 100 млн доларів,  розповів держсекретар Сполучених Штатів  Ентоні Блінкен. Більша частина цих фінансів буде використана на ракети Javelin. Угода виступає, як результат  зусиль зі зміцнення обороноздатності  нашої країни у війні з Росією.

Блінкен наголосив продовжити військово-технічну підтримку української армії. Як підсумував американський посадовець, Америка пришвидшить постачати необхідне озброєння Україні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про новий пакет санкцій СШАВашингтон реагує на звірства російських окупантів у Бучі під Києвом та продовження війни проти України і вводить разом із G7 та ЄС нові санкції. Цього разу санкції вводяться проти дочок президента РФ Путіна, найбільших банків РФ "Альфа банку" та "Сбербанку". Також США забороняють своїм громадянам інвестиції у Російську Федерацію. У заяві Білого Дому йдеться, що Вашингтон також запроваджує обмеження проти великих російських державних підприємств критичної сфери. Усі їхні активи, які перебувають у США, будуть заморожені. Ну, і останній санкційний удар мають відчути діти Путіна. Також постраждає верхівка Кремля — дружина та діти глави МЗС РФ Лаврова, члени Радбезу РФ, включаючи екс-прем'єра Медведєва та главу уряду РФ Мішустіна.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини