Головна Новини Світ США Байден підсунув Україні «свиню»: до яких наслідків приведе його вчинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден підсунув Україні «свиню»: до яких наслідків приведе його вчинок

Президент США Джо Байден, ймовірно, не відвідає Глобальний саміт миру. За словами політолога Володимира Горбача, таким чином він заохочує й інших лідерів країн брати з нього приклад

24 травня 2024, 17:01 comments12835
Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Джо Байден, ймовірно, не буде присутнім на Глобальному саміті миру у Швейцарії. За словами політолога Володимира Горбача, мова йде про небажання американського президента підігрувати очільнику України Володимиру Зеленському.

Байден підсунув Україні «свиню»: до яких наслідків приведе його вчинок

Джо Байден

"Був поряд на 50-му саміті G7 у Бріндізі (Італія) 13-15 червня і не заїхав на найважливіший для партнера захід. Зеленського було запрошено на G7 і цього, мовляв, достатньо",
- відзначив експерт.

Окрім того, на переконання політолога, такі дії Байдена демотивують лідерів інших держав особисто відвідувати Глобальний саміт миру. Тобто дії американського президента працюють на зниження рівня представництва і значимості самого зібрання.

Як наслідок, додає Горбач, такими діями Байден штовхає Офіс президента в обійми Дональда Трампа.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Швейцарії 15-16 червня має відбутися Глобальний саміт миру, на якому учасники планують обговорити "формулу миру" президента Володимира Зеленського. Ідея України полягає в тому, що впливові світові лідери зможуть виробити спільну позицію щодо війни в Україні та змусити Росію до миру. При цьому відомо, що Росія намагається зірвати проведення Глобального саміту миру або зменшити його значущість.

Очевидно, своїми діями Байден підігрує саме Росії. Як вважають експерти, Білий дім, взагалі, дивно поводиться у питанні війни в Україні. Є думка, що Байден просто боїться, що кремлівський диктатор просто щось таке зробить, що підірве його рейтинги і як наслідок позбавить його можливості переобратися президентом.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини