Головна Новини Світ США Байден після чуток про його смерть вперше з'явиться на людях з промовою: про що буде говорити
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден після чуток про його смерть вперше з'явиться на людях з промовою: про що буде говорити

Під час промови Байден розповість, що чекатиме Сполучені Штати

23 липня 2024, 19:25
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден анонсував свій виступ у Білому домі, який відбудеться ввечері. У своєму повідомленні в соціальній мережі X (раніше Twitter) він повідомив, що під час промови звернеться до американців з Овального кабінету. Байден планує обговорити майбутнє Сполучених Штатів та свої плани на завершення свого президентства, включаючи офіційний вихід з президентських перегонів.

Байден після чуток про його смерть вперше з'явиться на людях з промовою: про що буде говорити

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

"Завтра ввечері о 20:00 за східним часом я звернуся до нації з Овального кабінету з промовою про те, що чекає на нас попереду, і як я завершу роботу для американського народу", – написав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у США говорять про смерть БайденаПрезидент США Джо Байден після позитивного тесту на коронавірус самоізолювався у своєму будинку в Делавері. Однак республіканці вважають, що американський президент може бути мертвим та вимагають показати живого Джо Байдена. 

Після повідомлень про коронавірус та ізоляції Джо Байдена, американські консервативні ЗМІ та деякі республіканці почали публікувати теорії змови про смерть президента США. За їх словами, Байден нібито мертвий, а його повідомлення у соціальних мережах та офіційні заяви з підписом, зокрема про зняття з президентських виборів нібито підроблені. Наприклад конгресвумен від Республіканської партії Лорен Боберт почала вимагати доказів, що президент США не помер.

Колишня прессекретарка Білого дому Дана Періно зазначила, що з моменту останньої появи Байдена на публіці не було жодної свіжої його фотографії, а письменниця Дарла Шіне написала, що "якщо ми не побачимо Джо Байдена живим зі зверненням до нації сьогодні вранці на відео, він мертвий або помирає, немає іншого пояснення". Також на соціальній платформі X деякі користувачі почали закликати Байдена сфотографуватися зі свіжою газетою. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини