Головна Новини Світ США У США говорять про смерть Байдена: президент не з'являєтсья на публіці, а над Капітолієм опустили прапор
commentss НОВИНИ Всі новини

У США говорять про смерть Байдена: президент не з'являєтсья на публіці, а над Капітолієм опустили прапор

Деякі американські ЗМІ та політики почали говорити про смерть Джо Байдена. У своїх заявах вони вказують, що президент США не з'являється на публіці, а також вказують на відсутність нових фотографій Байдена після його ізоляції.

23 липня 2024, 10:55 comments10098
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент США Джо Байден після позитивного тесту на коронавірус самоізолювався у своєму будинку в Делавері. Однак республіканці вважають, що американський президент може бути мертвим та вимагають показати живого Джо Байдена.

У США говорять про смерть Байдена: президент не з'являєтсья на публіці, а над Капітолієм опустили прапор

Президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Після повідомлень про коронавірус та ізоляції Джо Байдена, американські консервативні ЗМІ та деякі республіканці почали публікувати теорії змови про смерть президента США. За їх словами, Байден нібито мертвий, а його повідомлення у соціальних мережах та офіційні заяви з підписом, зокрема про зняття з президентських виборів нібито підроблені.

Наприклад конгресвумен від Республіканської партії Лорен Боберт почала вимагати доказів, що президент США не помер.

"Я вимагаю доказів, що Джо Байден живий. Сьогодні до 17:00. Йому потрібно стати перед камерою і сказати, чи знає він, що вибув. Приховування абсолютно неприпустимо", — заявила Боберт.

Колишня прессекретарка Білого дому Дана Періно зазначила, що з моменту останньої появи Байдена на публіці не було жодної свіжої його фотографії, а письменниця Дарла Шіне написала, що "якщо ми не побачимо Джо Байдена живим зі зверненням до нації сьогодні вранці на відео, він мертвий або помирає, немає іншого пояснення". Також на соціальній платформі X деякі користувачі почали закликати Байдена сфотографуватися зі свіжою газетою. 

Крім того, над Капітолієм спустили прапор США, що може означати смерть, або трагедію в США. Однак приспущений прапор, ця церемонія пов'язана зі смертю одного зі членів Конгресу — сенаторки від Техасу Шейли Джексон Лі. Очікується, що прапор буде в такому стані кілька днів.

Інші чутки про нібито смерть Байдена спростував лікар Білого дому Кевін О'Коннор, який 22 липня провів обстеження президента. За його словами, симптоми коронавірусу у Байдена "майже повністю зникли", його стан здоров’я залишається у нормі, і він може продовжувати виконувати обов'язки президента.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Байден передав частину своїх повноважень щодо питань допомоги Україні.

Також "Коментарі" писали про те, хто може замінити Байдена у передвиборчих перегонах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини