Головна Новини Світ США Байден почне закордонні візити з Англії та Брюсселя
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден почне закордонні візити з Англії та Брюсселя

Президент США Джо Байден планує взяти участь в саміті G7 в Корнуоллі (Великобританія), який пройде з 11 по 13 червня

24 квітня 2021, 03:50
Поділіться публікацією:

Байден почне закордонні візити з Англії і Брюсселя. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Білого дому

Байден почне закордонні візити з Англії та Брюсселя

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Перші візити на посаді президента США Джо Байден зробить в червні в Брюссель, де розташовані штаб-квартира НАТО і керівні інститути ЄС, а також до Великобританії, де відбудеться саміт G7, йдеться в офіційному повідомленні Білого дому.

"Це буде перше закордонне турне президента Байдена. Ця поїздка підкреслить його прагнення відновити наші союзи, оживити трансатлантичні відносини та працювати в тісній співпраці з нашими союзниками і багатосторонніми партнерами для вирішення глобальних викликів і кращого захисту інтересів Америки", — йдеться в повідомленні.

Джо Байден планує взяти участь в саміті G7 в Корнуоллі (з 11 по 13 червня). Крім цього, президент США проведе двосторонні зустрічі з лідерами країн G7, в тому числі прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном.

Нагадаємо, стало відомо, як американський лідер Джозеф Байден проводить своє дозвілля. Про хобі президента розповіла прессекретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі. Виявляється, що глава держави, як і більшість громадян Америки любить кіно. У чоловіка дві собаки, з якими він грає. Також Джо Байден обожнює свою сім'ю і близьких людей, для яких знаходить час, щоб просто зустрітися і відпочити. Джен Дженніфер Псакі заявила, що Байден робить у вільний час, то що і більшість людей по всій країні. У лідера США дуже близькі стосунки з сім'єю — не тільки з дружиною, а й з онуками, для яких він виділяє вільний час у вихідні дні. Однак Дженніфер Псакі уточнила, що у Байдена не так багато часу, щоб займатися своїми особистими справами і бажаннями.

Як повідомляли раніше світове співтовариство затаїло дихання в очікуванні майбутньої особистої зустрічі американського та російського президентів. Захід вже отримав офіційну назву — президентський саміт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини