Головна Новини Світ США Байден прокоментував смерть Пригожина, нагадавши про своє попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден прокоментував смерть Пригожина, нагадавши про своє попередження

Президент США заявив, що передбачав такий розвиток подій

24 серпня 2023, 08:02 comments2625
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", президент США Джо Байден, реагуючи на інформацію про загибель ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина заявив, що він не здивований, тому що відразу після заколоту "вагнерівців" передбачалося, що Путін просто так усе це не залишить.

Байден прокоментував смерть Пригожина, нагадавши про своє попередження

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Джо Байден нагадав журналістам свої нещодавні слова, які він сказав раніше, зазначивши, що він не заздрить Євгену Пригожину і тому надалі треба бути дуже обережним. Зокрема, уважно ставиться до свого раціону, дуже обережно ставитись до вибору їжі, а також до того, на чому він пересуватиметься.

"Я не знаю точно, що сталося, але я не здивований", — заявив президент США.

Варто нагадати, ще раніше під час свого офіційного візиту до Гельсінкі в липні Байден висловився, що на місці Пригожина він би "стежив за тим, що їсть, стежив би за своїм меню". Також тоді президент США заявив, що жоден процес у Росії не може відбутися без особистого схвалення Путіна і сьогодні "у Росії мало що відбувається, за чим не стояв би Путін".

Зазначимо, вчора стало відомо, що у Тверській області Росії зазнав катастрофи бізнес-джет Embraer 600 з бортовим номером RA-02795, який західні ЗМІ приписують голові ПВК "Вагнер" Євгену Пригожину.                                                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти Інституту вивчення війни вважають, що Путін особисто наказав російському військовому командуванню у такий публічний спосіб розправитися з Пригожиним та його найближчим оточенням, бо образа за приниження під час червневого заколоту нікуди не зникла.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини