Головна Новини Світ США Байден публічно вакцинується від Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден публічно вакцинується від Covid-19

Байден хоче довести американському народу, що вакцина безпечна

17 грудня 2020, 12:02
Поділіться публікацією:

Новообраний 78-річний президент США Джозеф Байден збирається вакцинуватися від Covid -19 вже на наступному тижні. Про це він розповів журналістам Yahoo.

Байден публічно вакцинується від Covid-19

ФОТО: З відкритих джерел

За словами президента, він не хоче лізти без черги, але йому дуже б хотілося показати народу, що ця вакцинація повністю безпечна. На сьогодні команда Байдена працює над цим. Також гарант відзначив, що вакцинацію буде проводити публічно, перед народом.

У понеділок, 21 грудня, будуть поширені перші екстрені дози вакцини Pfizer від коронавірусу. У той же день президент повинен разом з усіма прийняти вакцину. Провідний національний експерт з інфекційних захворювань Ентоні Фаучі настійно рекомендував Байдену зробити вакцинацію ще до інавгурації, яка відбудеться 20 січня 2021 року. Ентоні відзначив, що перед тим, як Байден офіційно обійме посаду президента США, він повинен бути абсолютно захищений.

До слова, Фаучі також рекомендував і Дональду Трампу і віцепрезиденту Майклу Пенсу зробити те ж саме, що і Байден. Хоч Трамп і перехворів коронавірусів восени поточного року, антитіла з'явилися в організмі всього на пару місяців. Однак чинний президент завив, що не має наміру поки цього робити. За словами Трампа, він прийме вакцину від Covid-19 у відповідний час, коли вважатиме за потрібне.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв, що в США під час випробувань американо-німецької вакцини Pfizerу. У кожного з них були певні проблеми зі здоров'ям. Однак сама компанія Pfizer підтвердили ефективність 95%, опублікувавши результати у науковому журналі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини