Головна Новини Світ США Байден різко відреагував на провал підтримки України: "це просто божевілля"
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден різко відреагував на провал підтримки України: "це просто божевілля"

Джо Байден критикує Конгрес США, який не може ухвалити рішення про новий пакет допомоги Україні.

6 грудня 2023, 10:10 comments1233
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден розкритикував Конгрес, який не зміг прийняти новий пакет допомоги Україні. Американський президент називає можливе припинення допомоги для України "просто неправильним". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The New York Times.

Байден різко відреагував на провал підтримки України: "це просто божевілля"

Президент США Джо Байден висловився про допомогу Україні. Фото з відкритих джерел

Конгрес США готує великий пакет допомоги на понад 100 млрд доларів для України, Ізраїлю та інших країн. Однак через суперечку між республіканцями та демократами допомога Україні ймовірно не буде схвалена. Джо Байден відреагував на цю ситуацію.

"Провал підтримки України – це просто божевілля. Це суперечить інтересам США", — заявив Джо Байден, але додав, що "ми збираємося зробити це".

Нагадаємо, що республіканці відстоюють свої інтереси та намагаються у спільний пакет допомоги Україні, Ізраїлю та інших країн додати пункт про збільшення витрат на безпеку кордонів США, особливо з боку Мексики. Навіть проукраїнські республіканці вказують, що якщо не буде включено пункт про реформу міграційної політики США, то вони не підтримають виділення допомоги Україні. Натомість така позиція суперечить політиці демократів, які проти витрат на захист кордонів та вимагають якнайшвидшого схвалення пакета допомоги для України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Державному департаменті США озвучили, як вони бачать закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про міністра оборони Бориса Пісторіуса, який пояснив, чому Німеччина не є союзник України та відреагував на критику щодо повільних поставок зброї Україні. Крім того, Пісторіус окреслив ставлення Німеччини до мирних переговорів між Україною та Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 грудня 2023, 10:23

Він одержимий! Нехай цей маразм подивиться як спокійно почувається вся кілька-мільйонна армія корумпованих чиновників. Їх рухома та нерухома розкішна власність росте не по днях, а по годинах. Вони не переймаються що все це та захмарні пенсії зарплати хабарі можуть припинитись якщо буде програш. Вони чудово розуміють що нічим не ризикують і ставати на захист їм не треба. Чия це війна і кого від кого захищаємось?


Новини