Головна Новини Світ США Байден розізлився та закликав кинути йому виклик
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден розізлився та закликав кинути йому виклик

Джо Байден прокоментував поширені заклики в Демократичній партії про його зняття з кандидата в президенти США.

10 липня 2024, 14:33
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент США Джо Байден відреагував на постійні заклики щодо зняття його кандидатури з президентських виборів. Байден заявив, що не збирається залишати передвиборчі перегони, а ті, хто виступає проти нього, нехай кинуть виклик на з'їзді Демократичної партії.

Байден розізлився та закликав кинути йому виклик

Президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Після невдалих дебатів з Дональдом Трампом, на Джо Байдена посипалась критика, зокрема і від представників Демократичної партії, які заявляли про необхідність зняти кандидатуру Байдена. Президент США кілька разів визнавав, що дебати для нього були невдалі, однак свою кандидатуру він відмовляється знімати.

"Якщо хтось із цих людей вважає, що я не маю балотуватися, вони можуть висунути свою кандидатуру проти мене. Оголосіть свою кандидатуру. Киньте мені виклик на з'їзді", — сказав Байден.

Серед тих, хто публічно закликав Байдена зняти свою кандидатуру щонайменше 10 впливових представників Демократичної партії: голова демократичної фракції в Палаті представників Хакім Джеффрі, голова судового комітету Джеррольд Надлер, голова комітету з військових питань Адам Сміт та інші.

Вважається, що серед демократів боротьбу Трампу могла б нав'язати віцепрезидентка США Камала Гарріс. Остаточне затвердження представника демократів на виборах має відбутись на з'їзді партії, який запланований на серпень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про спеціаліста з вивчення хвороб літніх людей, який пояснив, чи страждає Джо Байден на деменцію.

Також "Коментарі" писали про заяву президента США Джо Байдена у якій він пояснив, як закінчиться війна в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини