Головна Новини Світ США Байден розкритикував Трампа після його скандальних заяв
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден розкритикував Трампа після його скандальних заяв

Джо Байден прокоментував резонансні заяви Дональда Трампа.

29 квітня 2024, 16:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден відреагував на скандальні слова лідера республіканців Дональда Трампа, який заявив, що хоче бути диктатором та назвав свій прихід у Білий дім помстою та відплатою.

Байден розкритикував Трампа після його скандальних заяв

Дональд Трамп та Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Під час вечері Асоціації кореспондентів Білого дому 81-річний Джо Байден відкинув критику щодо свого віку у порівнянні з 77-річним Дональдом Трампом.

"Вік — це єдине, що нас об'єднує. Мій віцепрезидент фактично підтримує мене", — пожартував Байден.

Проте, після кількох жартів у бік колишнього президента, Джо Байден різко розкритикував Трампа через його скандальні передвиборчі заяви.

"Колишній президент, який зазнав поразки, не приховував своєї атаки на нашу демократію. Він сказав, що хоче бути диктатором у перший же день, і багато іншого. Він каже своїм прихильникам, що він — їхня помста і відплата. Коли, в ім'я Бога, ви чули, щоб інший президент говорив щось подібне?" – сказав Байден.

Президент США додав, що вісім років тому до цього можна було поставитись, як лише як до розмов, однак не після 6 січня, коли відбувся штурм Капітолія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп розкритикував незалежного кандидата на виборах президента США Роберта Кеннеді-молодшого. Очікувалось, що колишній демократ буде перетягувати голоси Байдена на свою користь, однак опитування показують, що Кеннеді також відбирає голоси у Трампа.

Також "Коментарі" писав про результати опитувань щодо шансів на перемогу республіканця Дональда Трампа та демократа Джо Байдена у президентських виборах в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини