Головна Новини Світ США Трамп чи Байден: нові результати опитування щодо виборів у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп чи Байден: нові результати опитування щодо виборів у США

Стали відомі результати нового опитування щодо президентських виборів у США, на яких змагаються Дональд Трамп та Джо Байден.

29 квітня 2024, 09:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Нове опитування показує, що колишній президент США Дональд Трамп зберігає перевагу над чинним американським лідером Джо Байденом. Крім того, більшість американців вважає, що термін президентства Трампа був більш успішний ніж діяльність Байдена на посаді президента США.

Трамп чи Байден: нові результати опитування щодо виборів у США

Джо Байден та Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Як показує опитуванням CNN, яке було проведено SSRS серед зареєстрованих виборців, у прямій сутичці Дональд Трамп отримав би 49% голосів на президентських виборах у США. Джо Байден, за цим опитуванням мав би 43%, що на 2% менше ніж у січневому опитуванні.

Також опитування показало, що дивлячись на президентство Дональда Трампа — 55% американців його вважають успішним, проти 44%, які вказали на провал. Тоді, як у чинного президента США Джо Байдена відсоток успішності складає 39%, а провальним його президентство назвали 61% опитаних американців.

Цікаво, що у випадку участі третього незалежного кандидата — Роберта Кеннеді-молодшого, лідер республіканців Дональд Трамп втрачає частину підтримки. Згідно з Fivethirtyeight Дональд Трамп отримав би на президентських виборах 41,8%, Джо Байден – 40,8%, а Роберт Кеннеді-молодший – 10,4%.

Нагадаємо, що вибори президента США заплановані на 5 листопада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Джо Байден заявив про готовність взяти участь у дебатах з Дональдом Трампом. Натомість лідер республіканців вказав, що Байден "говорив це не серйозно". 

Також "Коментарі" писали про те, що опитування на початку квітня показало зміни у шансах Джо Байдена та Дональда Трампа на перемогу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини