Головна Новини Світ США Байден розплакався перед інавгурацією (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден розплакався перед інавгурацією (Відео)

Джо Байден почувається дуже схвильовано

20 січня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:








Новообраний президент Америки не втримався та розчулився прямо перед своєю інаугурацією. Джо Байден заплакав під час своєї промови, в якій він дякував близьким людям, котрі допомагали йому досягати цілей та постійно підтримували.

Байден розплакався перед інавгурацією (Відео)

Інаугурація Джо Байдена: президент дуже схвильований. Фото: profile.ru

Промова відбулася в штаті Делавер. Саме тут Байден розпочав свою політичну кар'єру та обійняв посаду сенатора.

"Це трохи емоційно для мене. Ми пройшли всю мою кар'єру, пройшли через хороші й погані часи, і я хочу подякувати вам за все", — сказав Байден, витираючи сльози.

Новий президент США зазначив у своєму виступі, що штат Делавер залишиться назавжди в серці всієї його сім'ї.

Сльози політика та емоційну промову зафіксували на камеру. Багатьох інтернет-користувачів вони неабияк розчулили та змусили усміхнутися.

Нагадаємо, що раніше новообраний президент США, представник демократичної партії Джо Байден призначить трансгендера Рейчел Левін на посаду помічника міністра охорони здоров'я. Левін стане першим в історії США трансгендером, представленим на федеральну посаду. Відомо, що раніше Рейчел Левін очолювала систему охорони здоров'я Пенсільванії, а також була керівником по боротьбі з коронавірусним захворюванням в даному штаті.

Також 45-й президент Америки Дональд Трамп перед своїм відходом з Білого дому зробив ряд помилувань. Всього під рішення про зняття провини потрапили 73 людини. Крім того, ще 70 громадянам пом'якшили покарання.

Раніше сайт "Коментарі" показував маловідомі фото Джозефа Байдена. В його фотоархіві багато сімейних фотографій, знімків з дитинства і навіть світлина з Віктором Ющенком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини