Головна Новини Світ США Байден розповів, що у нього просять світові лідери в особистих розмовах
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден розповів, що у нього просять світові лідери в особистих розмовах

Президент США Джо Байден провів першу передвиборчу зустріч у 2024 році на якій поділився деталями приватних розмов з лідерами країн.

7 січня 2024, 15:40 comments2925
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден під час зустрічі з виборцями у штаті Пенсільванії розповів про деякі деталі особистих розмов зі світовими лідерами. За словами Байдена вони вказують на одну спільну річ, яка загрожує їхнім країнам.

Байден розповів, що у нього просять світові лідери в особистих розмовах

Президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Джо Байден провів першу у 2024 році передвиборчу зустріч зі своїми прихильниками. Вона відбулась у Пенсильванії за кілька днів до річниці штурму Капітолія. Під час виступу Байден критикував Трампа та заявив, що Америка досі є країною, яка "вірить у порядність, гідність, чесність, честь, правду", тому "ніхто, навіть президент, не стоїть вище закону". 

Президент США розповів, що знайомий практично з усіма світовими лідерами і більшість під час особистих розмов наголошують на одні спільній темі, а саме на проблемах, у випадку перемоги Трампа на виборах.

"Він не може перемогти. Тоді моя країна буде під загрозою", — розповів Байден про прохання світових лідерів.

Далі Байден продовжив критикувати Дональда Трампа зазначивши, що штурм Капітолія став днем, коли "ми ледь не втратили Америку".

Нагадаємо, що кілька штатів намагаються зняти кандидатуру Трампа у виборах президента посилаючись на 14 поправку Конституції США, яка забороняє брати участь у будь-яких виборах, якщо особа брала участь або допомагала у заколоті проти Сполучених Штатів. Натомість Трамп подав апеляцію до Вищого суду США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Трампа з'явився новий головний конкурент на президентських виборах.

Також "Коментарі" писали про те, хто отримає більшість голосів, якщо Трампу заборонять брати участь у виборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 січня 2024, 16:26

Юдейська маніпуляція яка почалась ще з Обами. Той теж звинувачував Трампа ледь не у початку світовій війни або ядерного армагедону. Але саме за Обами почались як загарбницькі війни Росії так і заколоти з захопленням влади Порошенком і Губкою Ющенко. Після Трампа маразм Байден спровокував страшні юдейські війни в Україні і Палестині які очолили корумповані божі нацисти-узурпатори.


Новини