Головна Новини Світ США Байден розповів, яким буде світ у випадку перемоги Трампа на виборах у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден розповів, яким буде світ у випадку перемоги Трампа на виборах у США

Джо Байден у новій промові критикує колишнього президента США Дональда Трампа.

6 березня 2024, 12:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден заявив, що другий президентський термін для Дональда Трампа означатиме повернення у світ "хаосу, розколу та темряви". За словами Байдена, Трамп хоче лише "відплати та помсти".

Байден розповів, яким буде світ у випадку перемоги Трампа на виборах у США

Джо Байден про Дональда Трампа. Фото з відкритих джерел

Видання CNN повідомляє, що Джо Байден опублікував передвиборчу заяву у якій наголосив на прогресі США за його перебування на посаді президента. Більшість озвучених тез Байдена стосувались внутрішньої політики США, зокрема питань робочих місць, інфляції, контролю зброї та інше.

Також у заяві Байден дорікнув своєму, ймовірно, головному конкуренту на президентських виборах США Дональду Трампу. Зазначивши, що повернення Трампа до влади у США стане катастрофою для світу.

"Чотири роки тому я балотувався через екзистенційну загрозу, яку представляв Дональд Трамп. Ним рухає образа та злодійство, він зосереджений на власній помсті та відплаті", — розповів Джо Байден.

За словами Байдена перемога Трампа на президентських виборах означатиме для світу повернення до "хаосу, розколу та темряви".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп назвав Джо Байдена винним у війні в Україні та на Близькому Сході. За словами Трампа, якби він був президентом то Росія не напала б на Україну, а Іран був би розорений і не зміг би допомагати бойовикам ХАМАС та іншим організаціям у регіоні. Трамп заявив, що Байдена вважають слабким, тому на ньому лежить відповідальність за ці військові конфлікти.

Також "Коментарі" писали, що колишній президент США Дональд Трамп пригрозив Судним днем, якщо переможе на виборах у США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 березня 2024, 12:46

Конфлікт почав маразм Байден. Він разом з корумпованим Фюрером використовують різні шахрайські схеми щоб не пускати опонентів до влади. Обидва брешуть обидва крадуть. Програш всіх судів якими цей старий хотів не допустити Трампа до виборів, говорить про те, що маразм Байден використовував протиправні прийоми.


Новини