Головна Новини Світ США Трамп назвав винного у початку війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп назвав винного у початку війни в Україні

Дональд Трамп заявив, що якби він був президентом США то війни в Україні та на Близькому Сході не було б.

6 березня 2024, 08:25 comments1456
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кандидат в президенти Дональд Трамп заявив, що у війні в Україні та Ізраїлі винен чинний президент США Джо Байден. За словами Трампа, якби він був у кріслі президента, то війни в Україні та на Близькому Сході можна було б уникнути.

Трамп назвав винного у початку війни в Україні

Дональд Трамп звинуватив Джо Байдена у війні в Україні. Фото з відкритих джерел

Колишній президент США Дональд Трамп посилив свою передвиборчу риторику проти свого опонента Джо Байдена. В інтерв’ю для  Fox & Friends Трамп висловився про війну на Близькому Сході.

"Цього б ніколи не сталося, якби я був президентом. Іран був розорений… У них не було грошей на ХАМАС, на Хезболлу, вони були розорені. Вони б цього не зробили зі мною. Я вам це гарантую. Вони зробили це, тому що не поважають Байдена", — сказав Трамп.

Також лідер республіканців висловився і про війну в Україні подібним чином та звинуватив Байдена у виникненні обох військових конфліктів.

"Цього ніколи не повинно було статися. Так само Росія ніколи б не напала на Україну. Уся відповідальність лежить на Байдені. Всі ці люди, які мертві в Україні, Росії та Ізраїлі, всі ці зруйновані території. Люди зараз жили б чудовим життям", — вважає Дональд Трамп.

За словами Трампа через діяльність Джо Байдена світ наблизився до третьої світової війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп пригрозив Судним днем для своїх ворогів, якщо переможе на виборах у США. А прихильникам вказав, що його перемога стане "днем визволення".

Також "Коментарі" писали про те, що Дональд Трамп програв перші праймеріз. Чи є шанси у конкурентки колишнього президента США Ніккі Гейлі перемогти Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

бандерівець

6 березня 2024, 09:31

і де він зказав щось крамольного???? все що він сказав - правда


Новини