Головна Новини Світ США Байден скасував укази Трампа про відкриття кордонів: кого будуть пускати
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден скасував укази Трампа про відкриття кордонів: кого будуть пускати

З 26 січня приїжджають до Сполучених Штатів з-за кордону повинні будуть ще до вильоту пред'являти представникам авіакомпаній негативні результати тесту на COVID

25 січня 2021, 23:25
Поділіться публікацією:

Глава овального будинку Джо Байден вважає, що зараз не найкращий час для поїздок і прийняв рішення залишити в силі обмеження на в'їзд в США з країн Шенгенської зони, Великобританії, Ірландії та Бразилії. Про це повідомила прес-секретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі під час брифінгу.

Байден скасував укази Трампа про відкриття кордонів: кого будуть пускати

Джо Байден - фото з відкритих джерел

Крім того, в цей список американський президент додав ПАР.

"У ситуації, коли пандемія посилюється і поширюються більш заразні штами, не на часі знімати обмеження на міжнародні поїздки", — заявила вона.

Прес-секретар пояснила, чому додали ще одну країну. За її словами, саме в цій країні було виявлено більш заразний штам коронавірусу.

Також вона зазначила, що з 26 січня приїжджають до Сполучених Штатів з-за кордону повинні будуть ще до вильоту пред'являти представникам авіакомпаній негативні результати тесту на COVID.

Раніше колишній президент США Дональд Трамп скасував обмеження для подорожі в Європу і Бразилію. Вони були введені через пандемію коронавірусу.

Нагадаємо, У штаті Каліфорнія, розташованому на заході США, стався смертельний випадок після вакцинації від коронавируса. За інформацією джерела, 21 січня місцевому жителю, у якого в грудні був позитивний тест на коронавірус, була проведена вакцинація. Через кілька годин після цього він помер.

За даним фактом було розпочато розслідування. У поліції зазначають, що робити висновки про причини смерті поки рано. Доказів того, що людина померла через щеплення, на даний момент немає. В офісі шерифа також повідомили, що вакцинація проводилася не в відділі охорони здоров'я округу Плейсер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини