Головна Новини Світ США Байден став кандидатом в президенти США, який отримав найбільшу кількість голосів на виборах за всю історію
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден став кандидатом в президенти США, який отримав найбільшу кількість голосів на виборах за всю історію

У Байдена зараз вже 70 494 827 голосів, а підрахунки ще тривають

4 листопада 2020, 23:10
Поділіться публікацією:

Результат голосування Байдена у виборах на пост глави держави, які пройшли вчора, 3 листопада, на цей момент сягнув понад 70 мільйонів голосів, що приблизно на 1 млн більше, ніж отримав Обама 12 років тому (69 млн 498 тис.). Про це повідомляє авторитетне видання The Guardian.

Байден став кандидатом в президенти США, який отримав найбільшу кількість голосів на виборах за всю історію

Фото: Liga.net

При цьому результат не можна назвати остаточним, тому що підрахунок голосів триває.

На вечір сьогоднішнього дня за Трампа віддали свої голоси 67 млн 305 тис. — це більше його результату 4 роки тому, і в той самий час більше, ніж отримав Обама у 2012 році. Отже, за рейтингом Трамп є третім в списку президентів-рекордсменів за весь час існування США.

Експерти пояснюють, що такі цифри є наслідком того, що в цей раз в США проголосувала рекордна кількість людей. Понад 100 мільйонів громадян Америки проголосували достроково.

Нагадаємо, вчора, 3 листопада 2020 року в США пройшли загальні вибори глави держави, членів сенату, Палати представників, губернаторів, а також представників місцевої влади.

На момент 19.30 за Київським часом стало відомо, що Байдену віддали голоси 238 виборників, а Трампу — більш ніж у 2 рази менше: 213.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в штабі Байдена заявили про важливу перемогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини