Головна Новини Світ США Байден в шортах з черепашками відпочивав на пляжі в США (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден в шортах з черепашками відпочивав на пляжі в США (ФОТО)

Байден влаштував сімейний відпочинок біля свого будинку в Рехобот-Біч

9 липня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Американський президент Джо Байден дивує  всіх. Він прибув на пляж з дружиною Джилл і їх 22-річною онукою Фіннеган.

Байден в шортах з черепашками відпочивав на пляжі в США (ФОТО)

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

80-річний  американський лідер  для  відпочинку на пляжі вибрав темні шорти із зображеними по них  черепахами, світлу футболку, спортивне взуття.

Байден  був одягнений в кепку та сховав обличчя під чорними окулярами. Свідки події розповіли, що президента США   під час пляжного відпочинку супроводив мінімум охорони.

Також повідомляють, що очільник Сполучених Штатів і його  родина також  сховались від сонця  під парасолькою посеред натовпу співгромадян. Відразу  Джо Байден  лежав на лежаку  і  гортав книгу, пізніше переніс  лежак на  сонце і засмагав, як і інші відпочивальники.

Журналісти дізнались, що американський  президент   організував сімейний відпочинок  неподалік  власного будинку в Рехобот-Біч, штат Делавер.

"Протягом нашої кар'єри ми з Джиллом мріяли купити будинок біля пляжу, куди ми зможемо привезти всю сім'ю. Нам дуже пощастило, що тепер ми можемо це зробити, і з нетерпінням чекаємо можливості провести час з сім'єю", -  розповідав   про це американський президент,  інформує  DailyMail.

В мережах  пишуть з гумором, що саме так  американський лідер  готується до найближчого засідання НАТО.

Байден в шортах з черепашками відпочивав на пляжі в США (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Байден використовує апарат штучної вентиляції легень під час снуАмериканський президент Джо Байден під час сну використовує апарат CPAP. 28 червня президент США з'явився на публіці зі слідами використання цього медичного приладу. У матеріалі йдеться, що використання  CPAP може бути пов'язане з діагнозом президента. Заступник прес-секретаря Білого дому Ендрю Бейтс сказав у коментарі ЗМІ, що у Байдена апное уві сні — тимчасове припинення дихальних рухів.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иваненко

9 липня 2023, 22:21

Ну люди бувають інколи на пляжі халати


Новини