Головна Новини Світ США Байден відреагував на звинувачення Путіна щодо пошкодження "Північних потоків"
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден відреагував на звинувачення Путіна щодо пошкодження "Північних потоків"

На газопроводах "Північний потік-1" та "Північний потік-2" на початку тижня сталися витоки газу

30 вересня 2022, 22:55
Поділіться публікацією:

30 вересня президент Америки Джо Байден відреагував на звинувачення Путіна, який заявив, що США причетні до пошкодження російських газогонів "Північний потік-1" та "Північний потік-2". На думку Байдена, цей інцидент - свідомий акт диверсії. Відповідну заяву очільник Білого дому зробив під час звернення до американців .

Байден відреагував на звинувачення Путіна щодо пошкодження "Північних потоків"

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

 Варто, зазначити, що це перша заява США після вибухів на газогонах.

"Ми працюємо з нашими союзниками, щоб достеменно встановити, що саме сталося. Це був свідомий акт диверсії. І тепер Росія розповсюджує дезінформацію та брехню. За моїм розпорядженням, ми вже почали допомагати нашим союзникам захищати критичну інфраструктуру", – сказав президент США.

Окрім цього, він закликав не вірити в заяви Росії та її президента Путіна. Адже поки невідомо, що сталося з російськими газогонами.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін звинуватив США у вибухах на "Північних потоках". Очільник Кремля Володимир Путін звинуватив Америку у тому, що вони начебто організували вибухи на газогонах "Північний потік-1" і "Північний потік-2". Таку заяву глава Кремля зробив під час свого виступу у Кремлі. Путін сказав, що США тисне на ЄС та вимагає від Європи нових санкцій, щоб забрати в РФ місце на енергетичному ринку. На думку Путіна, англосаксам мало санкцій, вони перейшли до диверсій, організувавши вибухи на міжнародних газових магістралях "Північного потоку". Фактично розпочали знищення європейської енергетичної інфраструктури.І більшість європейських політиків із цим покірно погоджуються".

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини