Головна Новини Світ США Байден виступив із незапланованим зверненням до американців: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден виступив із незапланованим зверненням до американців: що сталося

Байден прокоментував рішення спецпрокурора в екстреному зверненні

9 лютого 2024, 07:50
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у ніч проти 9 лютого президент США Джо Байден незаплановано звернувся до американців, прокоментувавши рішення спеціального прокурора.

Байден виступив із незапланованим зверненням до американців: що сталося

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

У своїй заяві Байден прокоментував рішення спеціального прокурора не висувати звинувачення проти президента Байдена у неправильному поводженні із секретними документами. Прокурор назвав Байдена "літньою людиною з поганою пам'яттю", яка навмисно зберігала і розкривала конфіденційну інформацію.

У свою чергу американський лідер заявив, що незважаючи на вік, він почувається добре і додав, що "з моєю пам'яттю все добре". Він розкритикував журналістів за те, що вони висловили занепокоєння виборців щодо його віку та гостроти розуму.

Відповідаючи на запитання, чому йому потрібно бути кандидатом від Демократичної партії, президент Байден відповів, що він є найбільш кваліфікованою людиною в цій країні, щоб бути президентом Сполучених Штатів та "завершити роботу, яку я почав".

Джо Байден заперечує, що навмисне зберігав секретні матеріали, хоча у звіті спеціального прокурора йдеться інакше.

"Наше розслідування виявило докази того, що президент Байден навмисно зберігав та розкривав секретні матеріали після свого віце-президентства, коли він був приватною особою", – йдеться у звіті.

Незважаючи на це, спецпрокурор вирішив не висувати звинувачень президенту в цій справі.

Однією з причин, чому спецпрокурор вирішив не висувати звинувачень, полягає в тому, що Байден, за формулюванням Гура, є людиною похилого віку "з поганою пам'яттю".

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи є сценарій, що Вашингтон не надасть допомоги Україні: хто в США залишиться ні з чим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини