Головна Новини Світ США Байден закликав розвідку з’ясувати походження коронавірусу за 90 днів
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден закликав розвідку з’ясувати походження коронавірусу за 90 днів

Американська розвідка за наказом президента США Джозефа Байдена має з’ясувати походження коронавірусу за 90 днів

27 травня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Президент США Джозеф Байден наказав американським спецслужбам визначити походження коронавірусу. На виконання цього завдання лідер країни дав 90 днів. Про це повідомляють на сайті Білого дому.

Байден закликав розвідку з’ясувати походження коронавірусу за 90 днів

Розвідка США має з’ясувати походження коронавірусу за 90 днів - деталі. Фото: cdn.iz.ru

Через три місяці Байден очікуватиме на звіт від спецслужб, де вони мають використати дані американських лабораторій та решти  федеральних відомств щодо того, чи був вірус переданий від тварини людині, чи завезли його до країни навмисно, чи він з’явився внаслідок “витоку” з лабораторії в Ухані (Китай).

Лідер США наголосив, що під час виконання завдання спецслужби мають тримати в курсі Конгрес та його самого.

Рішення про детальне дослідження було прийняте на тлі аналогічних закликів високопоставлених чиновників у сфері охорони здоров’я щодо потреби у детальному розслідуванні походження вірусу.

Варто наголосити, що Всесвітня організація охорони здоров’я досліджувала це питання. Проте їхній звіт поверхневий та не містить найголовнішої інформації.  

Джо Байден вимагає від розвідки сказати яким чином поширився Covid-19 — через тварин чи в  результаті халатності працівників лабораторії в Ухані. 

Нагадаємо, що глава овального кабінету Джо Байден оприлюднив свою податкову декларацію за 2020 рік і, як виявилося, за останній рік він кілька збіднів. Оприлюднив свої доходи Байден в день податків — для американських президентів це вже традиція. Чим володіє 46-й американський президент і який у нього стан, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше розповідав, як Джо Байден потрапив в курйозну ситуацію. Смішне відео можна переглянути тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини