Головна Новини Світ США Байдену треба повчитися у Путіна: у Республіканській партії зробили заяву, що насторожує
commentss НОВИНИ Всі новини

Байдену треба повчитися у Путіна: у Республіканській партії зробили заяву, що насторожує

Губернатор Техасу Грег Ебботт заявив, що Байдену «потрібно повчитися працювати на користь своєї країни»

3 лютого 2024, 15:50 comments8269
Поділіться публікацією:

Представник Республіканської партії, губернатор Техасу Грег Ебботт, який зараз кинув виклик федеральній владі США у конфлікті навколо кордону, ставить Джо Байдену як приклад російського диктатора Путіна. Каже, що у Путіна Байдену "потрібно повчитися працювати на користь своєї країни". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву губернатор зробив в ефірі телеканалу "Fox News".

Байдену треба повчитися у Путіна: у Республіканській партії зробили заяву, що насторожує

Губернатор Техасу ставить Путіна як приклад Байдену. Фото: із відкритих джерел

"Через наш кордон кожен проходить більше людей, ніж приїжджає до Нью-Йорка щотижня чи місяць. Це нестерпно, що вони (влада США – ред.) нічого не можу з цим зробити. І, нарешті, Дана. Існує лише одна причина, чому це відбувається. Джо Байден скасував усі заходи щодо боротьби з нелегальною міграцією, які ввів Дональд Трамп", – висловився Грег Ебботт.

За його словами, якби Джо Байден займався внутрішніми проблемами країни і не намагався "гратися" з Путіним, то проблеми американців вдалося б давно вирішити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — першого дня лютого Україна, нарешті, дочекалася позитивного для себе рішення про виділення допомоги від ЄС на 50 млрд євро. А ось підтримка з боку США вже котрий місяць залишається у "підвішеному" стані. При цьому в Сенаті анонсують пакетне голосування (допомогу Ізраїлю, Україні та Тайваню, а також фінансування безпеки американських кордонів) протягом наступного тижня. Але не факт, що законопроект пройде Палату представників... Які очікування у цьому ракурсі? Чи зможе Адміністрація Байдена та стратегічно мисляча частина Республіканської партії переконати трампістів ухвалити такі важливі для партнерів США (і самих Штатів) рішення? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.foxnews.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини