Головна Новини Світ США Байдену вже готують заміну: що відбувається у лавах Демократичної партії
commentss НОВИНИ Всі новини

Байдену вже готують заміну: що відбувається у лавах Демократичної партії

За інформацією CNN, дедалі більше лідерів Демократичної партії хочуть, щоб Байден знявся з виборів

3 липня 2024, 09:17
Поділіться публікацією:

Телеканал CNN поспілкувався з більш ніж двома десятками чинних і колишніх чиновників від Демократичної партії, а також донорами та давніми союзниками президента Джо Байдена. Багато хто з цих людей каже, що президент має залишити свою передвиборчу кампанію. На думку деяких із них він має оголосити про це цього тижня. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "CNN".

Байдену вже готують заміну: що відбувається у лавах Демократичної партії

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що представник Демократичної партії від Техасу Ллойд Доггетт був першим, хто заявив про необхідність ухвалити Байдену вольове рішення та піти.

"Я уявляю серце виборчого округу, який колись представляв Ліндон Джонсон. За зовсім інших обставин він прийняв болісне рішення піти. Президент Байден має зробити те саме", – сказав Доггетт у своїй заяві.

Інший депутат-демократ Палати представників на умовах анонімності сказав в інтерв'ю "CNN", що існує велика та зростаюча група демократів Палати представників, стурбованих кандидатурою президента, які представляють широку групу фракцій.

"Ми глибоко стурбовані його траєкторією та здатністю перемагати. Ми хочемо дати йому можливість ухвалити рішення відступити, але ми голосніше висловлюватимемо наші занепокоєння, якщо він цього не зробить", — зазначив співрозмовник "CNN".

Очікується, що Джо Байден зустрінеться з губернаторами-демократами та лідерами Конгресу, повідомив Білий дім у вівторок. Це оголошення було зроблено після того, як CNN повідомило, що деякі губернатори висловили стурбованість щодо ефективності президентських дебатів. Губернатори, як повідомило одне джерело, були стурбовані тим, щоб оприлюднити своє занепокоєння через побоювання, що це призведе до подальших глузувань над Байденом.

Діючі та колишні чиновники від Демократичної партії, з якими поспілкувався телеканал, сказали, що відклали звернення безпосередньо до Байдену, сподіваючись, що він ухвалить рішення сам, але терпіння закінчилося.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що змінилося після дебатів: The Economist дізналося, чи зніметься Байден з президентських перегонів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

PENSIONER

4 липня 2024, 09:29

сYчий ти Клоун зеленський трикратно крадеш наші мізерні пенсії незаконно добавив своєму підорному татусю 150000гр.стипендну довічну пенсію і даєш щомісячно кожному полоненому окупанту-вбивці по 10000гр. на готельне шикарне утримання а голодаючих вимирачих без можливостей купувати дорогущі ліки без лікування пенсіонерів маєш гірше за ворогів-окупатів генцидно даючи їм всього лише по 2000-3000гр.пенсії в місяць на швидке помирання!!! ЩОБ ТИ ГАД нелігетимний президент зеленський ПОДОХ РАЗОМ З хряком порошенком НА НАРАХ У ПАРАШІ за злочини перед пограбованними ПЕНСІОНЕРАМИ!!! ПІДОР нелігетимний зе-клоун пішов НАХУЙ!!!


Новини