Головна Новини Світ США Білл Гейтс передбачив терміни закінчення пандемії коронавируса в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Білл Гейтс передбачив терміни закінчення пандемії коронавируса в США

Білл Гейтс спрогнозував, коли приблизно чекати закінчення пандемії в США

14 грудня 2020, 16:55
Поділіться публікацією:

Творець і колишній найбільший акціонер компанії Microsoft Білл Гейтс дав свій прогноз з приводу пандемії в США. За словами Гейтса, режим ізоляції через Covid-19 триватиме аж до 2022 року. Про це мільярдер розповів під час інтерв'ю з Джейком Таппером. Підприємець зазначив, що повністю підтримує рішення влади заборонити роботу ресторанів, барів, кафе і залишатися на самоізоляції.

Білл Гейтс передбачив терміни закінчення пандемії коронавируса в США

ФОТО: З відкритих джерел

Крім того, мільярдер вважає, що з самого початку можна було уникнути такої кількості смертей. Якби абсолютно кожна людина дотримувалася банальних правил, носила маску, дотримувалася дистанції та сумлінно ставилася до ситуації у світі, то мова про таку кількість загиблих від Covid -19 взагалі не йшла б. Але з самого початку усе було зовсім не так.

Білл Гейтс зробив прогноз, що ситуація з пандемією в США прийде в норму ще не так скоро. Приблизно до літа наступного року, після масової вакцинації, можна буде спостерігати значні поліпшення. Однак, сказати, що ймовірність заразитися коронавірусом мала, не можна буде ще до 2022 року.

Також бізнесмен помітив, що вже навесні 2021 року можна буде готуватися до вакцинації від коронавірусу. Вже найближчим часом такі компанії-виробники як: AstraZeneca, Johnson & Johnson, Novavax, Pfizer-BioNTech і Moderna, можуть отримати схвалення на вакцини від Covid-19

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що Трамп відмовив вакцинувати співробітників Білого дому, а також про те, що він хоче заборонити давати вакцину іншим країнам, поки не забезпечать Америку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини