Головна Новини Світ США Блінкен відповів на закиди Зеленського: США не сидять, склавши руки
commentss НОВИНИ Всі новини

Блінкен відповів на закиди Зеленського: США не сидять, склавши руки

Ентоні Блінкен зазначив, що США не чекають і вже сьогодні роблять дуже багато для того, щоб змусити Путіна передумати нападати на Україну

24 січня 2022, 13:20 comments1105
Поділіться публікацією:

Держсекретар США Ентоні Блінкен відреагував на закиди президента України Володимира Зеленського у бік США про неготовність Заходу зіграти на випередження та ввести антиросійські санкції вже зараз, запобігши спробі вторгнення Москви в Україну. Блінкен заявив, що Вашингтон разом зі своїми партнерами робить усе можливе спроби, щоб змусити Путіна передумати та відмовитися від ідеї розпочинати нову війну проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", своєю заявою Блінкен зробив в інтерв'ю каналу "CNN".

Блінкен відповів на закиди Зеленського: США не сидять, склавши руки

Ентоні Блінкен. Фото: з відкритих джерел

Ентоні Блінкен зазначив, що США не зайняли позицію очікування. Є багато підтверджень того, що Вашингтон зумів уже зараз об'єднати не лише Європу, а й інші країни у боротьбі з російською агресією. Крім того, наголосив Блінкен, було визначено та затверджено пакет санкцій, який може бути запроваджений у разі спроби Росії вторгнутися в Україну.

За словами держсекретаря США, також адміністрація Джо Байдена вводитиме санкції проти тих осіб усередині України, які сьогодні намагаються підігравати агресору, виступати проти українського уряду.

Ентоні Блінкен додав, президенту РФ Путіну сьогодні запропоновано два можливі варіанти вирішення питань – це варіанти діалогу та дипломатії. При цьому є інші механізми, які є реакцією на можливу російську агресію.

Говорячи про санкції, Блінкен зазначив, що, якщо ввести їх зараз, тоді загубиться важіль стримування. Поки з боку Заходу звучать заклики до Росії припинити провокаційні спроби вторгнутися в Україну, є надія, що їх почують у Москві.

Читайте також на порталі "Коментарі" – дипломати США на валізах: експерти розповіли, чому Захід продовжує загострювати ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://edition.cnn.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктор Тор

24 січня 2022, 14:55

Простите ,американцы Владимира Александровича. Он юрист без практики,Главнокомандующий без одного дня службы в армии,президент при Коломойском. Артист он хороший,а вот все остальное пока оставляет желать лучшего. У нас сегодня "керуют" боксеры,певицы,артисты ,олигархи,журналисты. У них хорошо получается "развлекать" и воровать, а управление государством... Вобщем "я не волшебник,я только учусь..." Только и нам ,как американцам от этого не легче. Вот и получаются такие казусы.


Новини