Головна Новини Світ США Блінкен заявив, що у США є план, як Україні досягти успіху
commentss НОВИНИ Всі новини

Блінкен заявив, що у США є план, як Україні досягти успіху

Ентоні Блінкен заявив про провал плану Путіна в Україні

29 квітня 2024, 15:52
Поділіться публікацією:

Вашингтон має чіткий план, який дозволить Україні досягти успіху з часом — "сильна країна у військовому, економічному, демократичному плані". Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив держсекретар США Ентоні Блінкен, повідомляє The Guardian.

Блінкен заявив, що у США є план, як Україні досягти успіху

Ентоні Блінкен. Фото: з відкритих джерел

Держсекретар укотре повторив тезу Білого дому про те, що початковий план російського диктатора Володимира Путіна про те, щоб стерти Україну з карти, щоб включити її до складу Росії, провалився.

"Щодо України, нам вдалося об'єднати так багато країн, не тільки в Європі, а й за її межами, тому що країни визнають, що мала місце агресія не лише проти України, а й проти деяких основоположних принципів міжнародної системи", — сказав він на Всесвітньому економічному форумі в Ер-Ріяді.

За його словами, якщо залишити цей виклик безкарно, то "потенційні агресори скрізь звернуть на цю увагу і в нашому світі буде більше конфліктів".

При цьому Ентоні Блінкен зазначив, що коаліція допомогла "неймовірно мужнім українцям відбити агресію, і тепер це постійні зусилля та постійна боротьба".                                                                                                     

"Тих задумів, які Володимир Путін мав щодо України від самого початку, стерти її з карти, щоб включити до складу Росії, більше немає. Це провалилося", — сказав держсекретар.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ентоні Блінкен розкритикував Китай за постачання товарів подвійного призначення для оборонної промисловості Росії. Він наголосив, що це допомагає країні-агресорові вести війну проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини