Головна Новини Світ США Блінкен зробив заяву щодо контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Блінкен зробив заяву щодо контрнаступу ЗСУ

Візит Блінкена показує постійну та рішучу підтримку України

6 вересня 2023, 16:35 comments3522
Поділіться публікацією:

6 вересня держсекретар США Ентоні Блінкен під час візиту до України прокоментував український контрнаступ. Про це передає CNN.

Блінкен зробив заяву щодо контрнаступу ЗСУ

Ентоні Блінкен (фото з відкритих джерел)

Під час зустрічі з головою дипломатичного відомства України Дмитром Кулебою Блінкен відзначив "добрий прогрес", досягнутий Україною на фронті. Також він заявив, що результати ЗСУ на полі бою "обнадіюють".

Також держсекретар Америки зазначив, що насамперед його візит показує постійну та рішучу підтримку України у боротьбі з російською агресією.

"Ми хочемо переконатися, що Україна має все, що їй потрібно не тільки для успіху в контрнаступі, але й те, що їй потрібно в довгостроковій перспективі, щоб знати, що вона має сильний стримуючий фактор, сильну обороноздатність. Щоб у майбутньому подібна агресія більше не повторилася", — сказав він

Також він додав, що про рішучу підтримку.

"Ми також сповнені рішучості продовжувати працювати з нашими партнерами, оскільки вони будують та відновлюють сильну економіку, сильну демократію",- заявив Блінкен.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що з'явилась реакція Кремля на приїзд Блінкена до УкраїниДержсекретар США Ентоні Блінкен 6 вересня прибув в Україну. Речник Кремль Дмитрій Пєсков відреагував на приїзд американського високопосадовця та повторив наративи російської пропаганди. Пєсков зауважив, що Сполучені Штати постійно оголошують необхідність підтримувати Україну у війні проти Росії. Разом з тим речник Кремля звинуватив США за нібито продовження війни в Україні. За словами Пєскова, вони чули заяви про те, що США мають намір підтримувати Київ стільки, скільки буде потрібно.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

7 вересня 2023, 08:45

Блінкен приїхав глянути чи не забагато вони надають нам зброї, бо ще ненароком ми росію переможемо не за планом.

Мі555

6 вересня 2023, 20:12

ввв, *уй тобі в рило навсегда.

читач

6 вересня 2023, 17:53

Має все? Як в тому старому анекдоті: на тобі три рублі і ні в чому собі не відмовляй((( Хоча за це теж маємо бути дуже вдячні, бо зі світу по нитці - бідному сорочка.

ввв

6 вересня 2023, 17:15

П**да Украине,Героям-П***да


Новини